КБП и БПРА са РЕШИТЕЛНО ПРОТИВ промяната на Наредба 10. Или остава същата или ако ще се променя, то промяната да бъде ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛИЯ РАЗДЕЛ IV, който третира някакви здравословни статуси, нямащи нищо общо с една наредба за идентификация.
КБП и БПРА са РЕШИТЕЛНО ПРОТИВ промяната на Наредба 10. Или остава същата или ако ще се променя, то промяната да бъде ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛИЯ РАЗДЕЛ IV, който третира някакви здравословни статуси, нямащи нищо общо с една наредба за идентификация.
Защото Матеев беше убеден, че държавата така или иначе ще направи това, което си е наумила и единственият полезен ход беше да се минимизират разходите - т.е. да се приеме предложението им, но с предложение и от страна на пчеларите.
Но демокрацията от вчера е решила, че това не е правилно. И от сряда нататък ще видим кой е бил по-прозорлив. За пореден път...
Е, аз за това подпитвам по някой път да чуя мнения различни от Матеев. Ма не чувам. А той май го приема като заяждане.
П.П. И кво лошо има да се регистрират и номерират кошерите?
П.П. Въпроса бе риторичен. Не е задължително да ми се отговаря. Знам си отговора за мен. Моите са регистрирани.
Спокойно - ще го видиш лошото, и то в най-лошата му възможна форма. Развитието на събитията ще доведе точно до това, и колкото по-много питаш, толкова по-много съдействаш това да се случи. За съжаляние няма как това да го обясня в публичното пространство, но истината вече е ясна - с действията си ти и пчеларите ще допринесете за случването на най-лошия възможен сценарий.
07.10.2016 г.
Ето официалното становище на БПРА относно Наредба 10, подписано с електронен подпис, което преди малко го изпратих на електронното деловодство на МЗХ.
Становище БПРА за промяна на Наредба 10 - с електронен.pdf
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))