Цитат Първоначално публикувано от Бай Пчеличко
Прав си колега , светът си отива именно заради индустриялизацията и промишлените технологий в земеделието и животновъдството ! И за щастието си прав - парите неса донесли пълно щастие никому ! Тук повечето колеги пишат , как времето се пестяло от това , от онова , като работата с пчелите е загубено време , защо се занимаваш с тях ?! Или , като ти нестига времето - ми намали кошерите ! Ма то алчност..... ! Дано вземат да махнат тези идиотски програми , тада се види кой е пчелар и кой печелбар !! Почти съм сигурен , че тогава ЛР системата щее голяма рядкост (не че сега нее) ! Лежака е системата за пчелари (в чист вид) , но без магазин ! Той и предава печелбарски привкус и усложнява и утежнява системата !
Като смяташ колега че светът си заминава от индустриализация и промишлени технологии и новите технологии са упадък и не искаш да им повярваш защо пишеш във Интернет, защо гледаш телевизия ,защо имаш във къщата си ток вода.Живей като пещерен човек тогава да си във син хром със природата.Значи който иска да гледа пчели по някой технология която да му улесни работата е печалбар който играе по програми и въобще не може да се нарече пчелар.По какъв критерий ти преценяваш кой е пчелар защо си мислиш че ти като си неспособен да си извадиш три документа или не ти се плашат данъци си по добър пчелар от всички които са го направили.На това аз му викам завист Аз гледам пчели във ЛР, Лежак, ДБ, и Тръвни.Когато имаш 20 лежака и по цял ден се чудиш какво да правиш не ти трябва магазин може всеки ден да ги отваряш и да си въртиш рамките.Аз не съм против системата Лежак даже много я уважавам но да чета изказвания които са от сорта аз обичам да мие трудно и гадно и вия които не споделяте моето мнение и начин на работа сте печалбари не мога да се съглася.