Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 131 от 807 ПърваПърва ... 3181121129130131132133141181231631 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,301 до 1,310 от общо 8061
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Все още няма, но тепърва ще се въвежда най- новата титла- Вселенски Модератор!
    Аз вече знам за кого ще гласувам ! Мирррр ..!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Дака, и аз гледам, само че японски тикви
    Браво бе, малко ли тикви си имаме тука та чак от Япония ги изписа.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Браво бе, малко ли тикви си имаме тука та чак от Япония ги изписа.

Сега него закачай защото ще гледам да взема семки,че ако са за запек гледай съм станал гулемец.
    Първо ще продавам цигулките после японките.Дето се казва, ще имам постоянна клиантела

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Ще затвориш цикъла

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Дони е будител, а Кисов е едно меркантилно момченце. Дони назад да върви, а Кисов да тича пак не може да го стигне. Три години си купувам храна за пчелите от Кисов, но вече ще си купувам от друго място, а за майки да не говорим НИКОГА не бих си купил-това ще е моето наказание.
    Педи време се отписах от фейса и предлагам да не мешаме фейса с този форум, че модетата няма да удържат.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Колегата да не се сърди за маркирания спам.Хората нека си слагат цени няма лошо.Колкото повече фирми се престрашат да слагат толкова по добре за нас.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Сега него закачай защото ще гледам да взема семки,че ако са за запек гледай съм станал гулемец.
    Първо ще продавам цигулките после японките.Дето се казва, ще имам постоянна клиантела
    Трябва да се погрижа за сервиза така,че........пиши;
    Режеш "грифа" на цигулката.Издълбаваш-почистваш семената и пълниш с мед.Връщаш "грифа" обратно.След 20 дена продаваш.......И хоп сервиз от 5 лв.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Хубаво ама мед нямамто за това и изтървахме сервиза.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч

Място за бърборене

Тука се намесва и ЕГН-то. С годините човек се улежава и вече не е толкова амбициран и активен, колкото на младини. Има една бариера - 50-те години, след която човек вече си дава сметка, че каквото е постигнал в този живот, това е, и от този момент нататък нещата вече ще вървят само назад. Преди 50-те човек си мисли какво още може да постигне, а след 50-те вече се замисля какво ще остави на тези след него (децата му). Това психологическо пречупване може коренно да промени психическата нагласа на един човек, а от там и неговите мисли и действия.

По възрастните хора, които пазарната икономика ги завари на възраст над 40-45 години, бяха с тотално пречупена психика. Те вътрешно чувстваха, че тази държава тотално ги е прееб...ла, защото цял живот са работили за нея с ентусиазъм, а сега тя им се отплаща като ги захвърля в калта и им прибира всичките спестявания, а пенсиите им стават смешни. Та това поколение беше тотално загубено от психологическа гледна точка.

Пазарната икономика я хванаха в ръцете си младите и необременени хора, тези, които бяха на по 20-25 години. Аз съм от тях.Точно те се опитаха да развиват бизнес, но дори и техните мисли са обременени от комунистическото възпитание на младини, което много ще им пречи през целия им живот. Истинското поколение, което ще има шанса да направи нещо по-добро са днешните младежи - тези, които никога не са живели в социализъм или комунизъм. Но за да им разчистим пътя, редно ние да си заминем и да освободим сцената.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    ей старшинката пак ма изтри връмугу

Страница 131 от 807 ПърваПърва ... 3181121129130131132133141181231631 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •