Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Ето ти една малка статистика в подкрепа на моите твърдения. Пчеларската година я приключвам със следните допълнителни (непредвидени) разходи, причинени по вина на НАРОДОПСИХОЛОГИЯТА:

1. Помлян катастрофирал пикап, търкалял се през покрив, защото един от работниците е решил да си направи офроуд екшън на една поляна с трева до кръста. Загуба - 7000 лв.
2. Преразход на труд гориво поне 5000 лв., защото пчеларите кати им чукне края на работното време и си вдигат топките от пчелина, дори и да са останали само 10 кошера за проверка. Заради тези 10 кошера на другия ден се ходи пак на същия пчелин.
3. Ремонт за 2500 лв. на друг пикап, защото са го закопали в една дълбока кал, тя е обгърнала ремъка, той се е скъсал и клапаните са помлени.
4. Други ремонти по причина мурдарско отношение на работник - 3000 лв.
5. Откраднати гидории, компресори и друго оборудване от транспортните средства - 1500 лв.
6. Заебани семейства в нуклеусния парк и отглеждачите по причина мързел и безразличие (не ги ремонтират на секундата когато забележат някакъв проблем) - 6000 лв. (за ремонта им жертвахме 50 отводки, готови за продан).

Има и още много, включая и неща, които не ги знам. Но дори и от този списък се натрупаха 25 000 лева. Ами че то в най-печелившите години се очаква печалбата да е от този порядък. И ако всяка една година се случват подобни неща (а те се случват), ето ти го един непредвиден фактор, който много лесно може да превърне един печеливш бизнес в губещ. И този непредвиден фактор се нарича БЪЛГАРСКИ РАБОТНИК.

Да, точно така - Българския работник е в състояние ДА ПРОВАЛИ ВСЕКИ ЕДИН БИЗНЕС и доста успешно го прави това навсякъде в цялата страна. И затова западняците бягат от България и не искат да инвестират в нея. И в крайна сметка страната мизерства и няма да се измъкне от тинята още дълго време.

Във връзка с този ред на мисли на г-н Матеев,ще ви разкажа моя опит с подбора на персонала.Преди две години за период от седем години работех в един голям хлебозавод в който работеха и сега работят около 200 човека ръководен персонал,служители и работници.Аз отговарях за логистиката, транспорта(от наемането на шофьори,нарядите на същите,ремонт,обслужваме закупуване ,регистрация на бусовете.Бусовете бяха около 30 броя,евакуация на авариралите нощно време и зимата най вече,горива,масла,части и т.н ).Шофьорите не бяха кой знай колко избирани защото тя и самата работа не е много привлекателна обаче имаше и свестни хора но си бяха малцинство.Отношението на собствениците към тия по свестните обратно на общоприетите принципи да е добро и да се ценят тези които не си трошат бусовете и си вършат работата в смисъл са най ефективни то беше обратното с тях се ебават а тези дето си карат бусовете като линейки,крадат от хлебозавода и от собствениците на магазини държат се по магазините като римски императори те бяха на уважение.Това не беше частен случвай а беше тенденция.Какво се случва способните хора бягат защото като се опитата да проведат някакъв разговор за тези проблеми дежурната реплика на собствениците е:Ам да си заминава!
То хубаво да си заминава ами този където идва новия:почва тепърва да се учи зимно време какво се прай,къде при силен дъжд на асфалта по маршрута му водата изкарва кал и стават големи локви.И се почва ПТП-та,гръмнали мотори щото той нов и трая накой да му дигне щеката да види масълци има ли у маторя,друг пък ми се обажда ей тука водата извадила кал на пътя и като се мушнахме с 130 км. в час в нея буса ха насам ха натам и отсякохме табелата с името на селото и т.н и т.н да не Ви отегчавам.
Че мисълта ми бе българския работодател разбира се не всички има и свестни хора но болшинството не са дорасли за тях да работят хора на които им се плащат пари.В повечето случай към работниците отношението е да ми се извади душата от бач щото пари му се плащат за заплата ама той как се чувства,дали може да се справя сам или ако са група достатъчно ли са никой го не интересува.И накрая искам да кажа,ако групата за определена работа е подбрана правилно с тях има ръководител който уважава хората и не се държи с тях се едно са му слуги и всички са подобаващо заплатени ми се струва че офроуди няма да има и не отремонтирани нуклеуси и прецакани отводки .Живи и здрави всички и успех.Сори ако съм накарал някой да се почуства зле.