Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 537

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Има проблем с вярното часово време само при нерегистрираните (нелогнатите) потребители. Тъй като те нямат профил, в който да си зададат предпочитанията, времето за тях се показва това, което аз съм го настроил на ръка (GMT+2:00). При тази настройка няма DST автоматизация, така че аз на ръка всяка пролет и есен трябва да я включвам или изключвам. Да, ама понякога забравям ......

В момента обаче е вярно настроено, така че ако имате проблем, то той е при вас, и трябва да отидете в профила си и да го настройте по показания по-горе начин. Ако не сте в България, а някъде другаде по света, ами въведете в профила си вярната часова зона.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ето разследването, което направих за чата. Той наистина е деактивиран от много време:

Chat1.JPG

В същото време наистина от време на време някой все още се изхитрява да го ползва. Мисля, че това се случва благодарение на лошо настроени браузъри, при които кеша не работи както трябва. За последното денонощие през чата са преминали 62 съобщения:

Chat2.JPG

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    г-н Матеев, можете ли да ни четете съобщенията какво си пишем с приятелчетата в чата?
    При пчелите има мед, защото има ред!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    г-н Матеев, можете ли да ни четете съобщенията какво си пишем с приятелчетата в чата?
    Ако поискам - мога. Всичко се записва в едни безкрайни таблици на SQL сървъра, и ако човек има желанието и времето, може да види всичко изписано по този форум. Не може да види само паролите, защото форума ги записва в кодиран вид.

Има обаче едно но - опитай се да намериш нещо, което ти трябва, когато редовете в базата с данни са 200-300 хиляди на брой. По 10 секунди да отделям на ред, няма да ми стигне 1 година.

Така че споко - анонимноста ти е гарантирана. Това е така дори и с полицията, въпреки че тя записва всеки един ваш телефонен разговор и всеки един ваш изпратен мейл. И какво от това. Ако трябва да се проследят 7 милиона Българи, трябва да се назначат на работа в полицията 70 милиона китайци, които да прослушват всичко и да прочитат всичко.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Проблемът е оправен.

Интересното е, че поне 1000 човека имат моя телефон, но никой не звънна да ме информира. Иначе аз цял ден бях в София на Работна група по НПП 2017, и нямаше шанс да видя проблема по-рано.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Проблемът е оправен.

Интересното е, че поне 1000 човека имат моя телефон, но никой не звънна да ме информира. Иначе аз цял ден бях в София на Работна група по НПП 2017, и нямаше шанс да видя проблема по-рано.
    Разреши да ти се звъни по всяко време и ще ти се звъни. Само кажи.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    На никого не съм забранявал .....

Какво си мислиш - че сега не ми звънят ли? Ден и нощ, събота и неделя, делник и празник .....

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •