Те това е много голяма истина - ама много.
Инак не - не съм съвсем съгласен, с другите ви тези. От както минах на радиална автоматична центрофуга, за ръчна не ми се и помисля - има си просто баланс, който трябва да се спазва или така наречената хармония, крайната индустриализация е нещо много, много неприятно и води само към беди, без целесъобразно отношение към природата няма как да стане, защото не говорим само за пчели, а просто самия човек е рожба на природата, даже не рожба, ние сме част от тази природа, все едно сме нейната дясна ръка.[/quote]
Радиалната автоматична центрофуга се използва за преработка, а не за създаване на мед. Като оръдие на труда, тя облекчава живота на човека и не касае пчелите. Аз също съм за тази индустриализация, автоматизация и т.н.
Ако приемем човека като рожба на природата, то това е най-недъгавата, сгрешената и недомислена нейна рожба. Той не е в състояние да живее в хармония и разбирателство с другите нейни рожби.
Ако човек е част от природата, най-вероятно сме лявата, несръчната, неможещата ръка.Всичко до което се докоснем го ........
Не говоря за всички, просто повечето са такива.