Ако има интерес, мога да пусна още една серия от 20 флакона. Нека който иска да ми пише на ЛС колко флакона са му необходими. Срок за поръчки - 10 дни.
Ако има интерес, мога да пусна още една серия от 20 флакона. Нека който иска да ми пише на ЛС колко флакона са му необходими. Срок за поръчки - 10 дни.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Това не е амониева силитра. Закупих от този самозванец 300грама от този прах.Наистина е бял прах с сив отенък,но не е силитра.Сложих на 7 кошера с цел обединение,но 4 не се съвзеха.Меко казано съм бесен. Опъна ми 100лв с доставката за 600гр.Добре,че живее на далеч.Инак лично бих му опушил 10 кошера с сяра за назидание. Дадох проба в за изследване в Пловдив. Оказва се ,че е натъпкал поне 4 компонента в този прах.Само мошеници.
През месец юли тази година правих отводки по метода на налитане на стари летящи пчели при майка в клетка. През юли и август, пчелите най-трудно приемат нова майка. Аз се убедих в това. След като майките престояха известно време в отводките и се убедих, че няма да бъдат приети, прибягнах до етера. Потопих връзка за обувки в шишето с етер и я поставих върху рамките под найлона. Изчаках около минута, след което извади връзката и поставих майката в клетката. Така направих и при трите отводки. Не съм приспивал пчелите напълно. На следващия ден, при две от отводките, пчелите бяха склонни да приемат майките. На третото, някои пчели подаваха храна на майката, а други бяха враждебни. Отчупих предпазните пластини на клетките и се прибрах на София. След седмица направих преглед. Майките на две от отводките бяха приети успешно. При третото я бяха убили. При трите отводки бях дозирал етера еднакво, но кошерите бяха различни. Кошерът на отводката, която не бе приела майката, беше с дълбоко дъно с табла - 100% мрежа.
Това по моето скромно мнение е много важно наблюдение! И опитите с флаконите (поне при тези, които ми писаха) е същото - където има мрежести дъна не може да се създаде достатъчна концентрация на етеровите пари. Очевидно парите, като по-тежки от въздуха бързо изтичат през кошера и през решетката го напускат. Решетката очевидно трябва да се затваря по някакъв начин, за да се намали циркулацията на чист въздух за определено време, за да има по-голяма концентрация на етера.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Колега,изчетох всичко изписано.Добре че си споделил разочарованието си от този прах,че и аз след като изгледах филмчетата на този колега от Генерал Киселово мислех напролет да си поръчвам по-Еконт да ми изпрати от този прах,но не мисля да рискувам.Благодаря ти че ми спести средства,време,труд и ядове. Поздрави.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))