Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 210

Тема: 6.3

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    На някой направиха ли му проверка вече?Разбрах ,че за разлика от предишни приеми този път отварят кошери,преценявали дали семейството е "разцепено"за проверката и намалявали броя с намерените "нежизненоспособни" семейства и намалявали точките.Моля някой през който са минали да сподели-ако се притеснява-може и на ЛС,че и аз ги чакам тези дни.

Потребител
    Регистриран
    02.01.2016
    Цитат Първоначално публикувано от piper Виж публикацията
    На някой направиха ли му проверка вече?Разбрах ,че за разлика от предишни приеми този път отварят кошери,преценявали дали семейството е "разцепено"за проверката и намалявали броя с намерените "нежизненоспособни" семейства и намалявали точките.Моля някой през който са минали да сподели-ако се притеснява-може и на ЛС,че и аз ги чакам тези дни.

Искаха само един кошер, посочен от тях, да бъде отворен, но нямаше реален преглед. Доста бързо минаха покрай кошерите, носеха си була, имат алергии и двамата проверяващи, стресирани са от това, което им се налага да правят. А имаше и много оси навсякъде. Това е.
    Уточниха само бройката на Фарарите и Даданите. После описаха с няколко изречения какво са видели, няколко подписа и си тръгнаха.
    Днес беше 28 градуса, всички кошери бяха с пчели по прелките, имаше летеж, може би затова не са искали повече да преглеждат.
    Този пост е редактиран от Георгиева; 01.10.2016 в 17:22.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    В понеделник ще идват при познат. Ако разбера нещо ще пиша.

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката
    Тия дето са проверявали по какъв начин са определили кое семейство е нежизнеспособно. По какви критерии?

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    Нямам представа,затова попитах,но като гледам или на никой не са идвали или всеки се стаява.Моята информация е препредадана през няколко човека и затова не съм сигурен в нея.Но разбрах ,че на колега с 125 кошера са намерили 9 броя умрели и нежизненоспособни.За мен това означава голям процент проверени кошери или някакъв сигнал ,че не е редовен.То и затова попитах как е при другите,но видяхте колко отговора има...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Това не е проблем само 9бр. сега май ще искат да пише обяснение.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Това не е проблем само 9бр. сега май ще искат да пише обяснение.
    Проблем ще е ако го одобрят и му дадат пари. Гледам у Фермера спорят за овощни градини..... Демек “някой“ си купил/наел 30-40 годишна овощна градина (едва ли не пред загиване) и кандидатства......... Абе секви фатки ще лъснат. А и тея от ФЗ не са вчерашни.....

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •