Като спомена деминимис,аз искам да попитам.Фонда можели да изисква от НАП данъчни декларации?Щото все ми се струва че мой да си сверят сега часовника и гледай отръскали пчеларите от 500-5000лв за невярно попълване на данъчна декларация.
На 40 км от Стара Загора съм в населено място и на километър и половина има пчелин с 270 кошера та за това и мед мисля че няма много ,но и времето беше лошо тази година . От преди да цъфне акацията до 15 юни ,валеше почти всеки ден или през ден ,а после не е валяло 2 месеца и за това подхранвах .
Здравейте проблем ли е в момента да подхранвам със захарен сироп 1:1 или трябва да взема инверт.сироп.
От известо време,устапових, че в разпечатките на едно семейство има странни вкаменелости. Пробвах дали минават през мрежестото дънъ, но не успях да ги провра, затова решихме, че някаква животинка се мотае под кошера. Днес обаче ги намерих отново, а и се виждат неизпаднали от мрежата. Когато го видяхме за първи път, прегледахме семейството, вътре всичко беше чисто. Големината им е до 7 мм, моля, ако някой се досеща какво може да е да сподели.
Моля, да ме извините за правописа. Пиша от телефон.
http://pchelari.com/forum/forumdisplay.php?f=21
Прочети и се опитай сама да откриеш.
Залагам на -варовито пило.
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))