Ще ти пратя, дай ми адреса на лични,но после искам да пробвам оцета!
Дака знаеш ли как от гроздова ракия да се направи сливова?
Вальо, нищо не разваляш. Трябва да се създадат добри условия за кисела ферментация. Ако ги няма, по -добре гъба за да си сигурен. Чакал съм цяла година да ми се вкисне ябълковия оцет. А за сливов изобщо не мога да си представя! Затова предложих гъба.
Ачка в гугал пише че ако пиеш гроздова и ядеш сливи ставало от гроздова сливова
А за виното защо няма тема? - явно технологията за производство на качествено вино в домашни условия не е по силите на много хорица, и затва накрая си варят матриала на ракия...да произведеш хубаво вино, което да се пие без лимонадка - щото бие на оцет, е предизвикателство наистина! - като да си произведеш сам качествени майки!!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))