Спартак, от тая компания дето си работил съм вземал лепило, мноого е добро, сигурно и то е немско, ма повече няма да си обаждам, че ще ме разконспирираш cool; Питаш ме за зелените сандъци и химията дали съм мислил - как да не съм мислил като от химията имам страх още от ученик. Сандъците ги имам от десетина години и до миналата година съм ги ползвал за дъна и капаци, рамки все още не съм правил. Ообаче ! От парчетията от тях съм направил доста хранилки /елементарен тип/ за зайци, които гледам в дървени кафези и метални боксове и интересно - гризачите ги ръфат с кеф , без последствия за тях и без да имам смъртност. А пък не е като да не знам как реагират гадините на пръскани или фумигирани фуражи sadsmile; . Това донякъде ме успокои когато миналата година си направих един ДБ от такъв маттериал /разказал съм на втора страница в темата/. Април месец го заселих, май се стопли, замириса на рапица и тръгна на самосмяна. На мен пък все не ми стига времето да отпочна с нанотехнологиите, затуй го сцепих през средата както са ми казвали дядките на село, айде после два магазина отгоре, айде до септември към 45 кила мед. Другата половина даде малко по-малко, сигур са били асиметрични. Ама мед - перфектен, скъсаха се да го хвалят потребителите, особено когато го давам без пари :D . Есенес го зазимих с найлон отгоре да мога да ги гледам /за първи път го правя/ , оня ден ги погледнах, джиткат си извътре и са много. По коледно-новогодишните празници-БЕЗделници си спретнах още един такъв плодник, само че тапицирах отвътре и страничните страни с фазер 5 мм, стана много симпатично. На лежачето топлите страни отвътре мисля да ги облицовам с чиста чамова ламперия /имам я отдавна/ , пък студените с тънък стиропор и фазер. Всъщност до сега не съм го направил така щото исках да видя как ще се държат пчелите в такъв кошер. Имам и чамови, имам и тополови и ако забележа нещо веднага ще алармирам тука.

Цитат