Не обобщавам, а коментирам показаните от Zayo модели. Ето го моето устройство: http://www.banggood.com/RF-V8S-Mini-...p-1054721.html
Обърни внимание на цената! Моите датчици ползват незареждаеми алкални батерии и с един добър комплект могат да изкарат и година. Това Li-Ion акумулаторче след 20 зареждания няма да държи и по 2 дни.
Не че въпроса много ме вълнува, всеки си има глава на раменете и който е решил да се набутва си е негова работа. Счетох за необходимо да споделя личния си опит. Първия GPS приемник ми попадна в ръцете през далечната 93г. Тогава се ползваше предимно на Запад и то за нуждите на военните. Ако не ме лъже паметта, личния си GPS Garmin купих през 97г за страшно много пари. Работи и до сега! Така че си прави изводите.
Тракерите са си само тракери, независимо какво пишат китайците по рекламите. Те са само помощно средство към една истинска охранителна система. Същото е и с видеонаблюдението. Който не вярва нека се консултира със специалист по СОТ и да чуе и неговото мнение.