Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Еми като ги има твоя и знаеш че съществуват такива възможности защо обобщаваш че не стават без друг датчик ? Няма толкова страшна разлика в цената на нов и стар модел. Проблема с батериите също не е проблем. Има си устройства с изведени кабели за захранване. Та нима твоите датчици да не ползват батерии.
Тракерите са прекрасно решение за да можеш да си свършиш сам работата която полицията няма да свърши.
Не обобщавам, а коментирам показаните от Zayo модели. Ето го моето устройство: http://www.banggood.com/RF-V8S-Mini-...p-1054721.html
Обърни внимание на цената! Моите датчици ползват незареждаеми алкални батерии и с един добър комплект могат да изкарат и година. Това Li-Ion акумулаторче след 20 зареждания няма да държи и по 2 дни.
Не че въпроса много ме вълнува, всеки си има глава на раменете и който е решил да се набутва си е негова работа. Счетох за необходимо да споделя личния си опит. Първия GPS приемник ми попадна в ръцете през далечната 93г. Тогава се ползваше предимно на Запад и то за нуждите на военните. Ако не ме лъже паметта, личния си GPS Garmin купих през 97г за страшно много пари. Работи и до сега! Така че си прави изводите.
Тракерите са си само тракери, независимо какво пишат китайците по рекламите. Те са само помощно средство към една истинска охранителна система. Същото е и с видеонаблюдението. Който не вярва нека се консултира със специалист по СОТ и да чуе и неговото мнение.