Споко ще се видим,щом желаеш wink; сам вече се издани с това изказване :D
Споко ще се видим,щом желаеш wink; сам вече се издани с това изказване :D
Кубрат Пулев дебютира страховито във форума.
![]()
![]()
![]()
Защо си мислиш,че точно той би ти отвърнал на изсказването ти,според мен не би паднал толкова ниско.Първоначално публикувано от Б.Медаров
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Някой си прочете името и влезе под измислен профил ми се стори
http://vbox7.com/play:b3b43b0d97 Много точно видео за сегашната ситуация в държавата. Поклон Апостоле!
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Колегата Медвед68,получи ли съобщението ми?
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Тази жега не прощава на никои :D и форума го подкарахме през нивата :D
Мадам iris,пчелите не пренасят запечатан мед КЪДЕТО И ДА Е!?Както написах в предишен наш спор/СПЕЧЕЛЕН ОТ МЕН/,практиката ти е слаба!За белите рамки пък,това е смешно!Семействата зазимени с бели рамки правят 1-2 рамки пило през февруари и цял март се въртят на тези вече потъмнели рамки.Правил съм го и с Венери и с Фарари.
От кой район си?Тайна ли е?
Името-също ли е тайна?
Няма нищо срамно човек да сложи името си под или над твърденията си!
1000 пчелари - 1000 технологии
Колега,Пламен Ганев,
Следя "спора" ви с интерес ,но личните нападки не го правят по-увлекателен.
"Семействата зазимени с бели рамки правят 1-2 рамки пило през февруари и цял март се въртят на тези вече потъмнели рамки." Е, това с потъмнелите от едно поколение излюпени пчели пити, вече силно ме заинтригува.Ще трябва да ги сменям вече ,не на две-три години, а ежемесечно.А частта с имената ,егн-то и така нататък я разисквахме на друго място.Не ми се ще да е продиктувано от нездрав интерес.Нека се ограничим с пчеларството.По-приятно и полезно е.
С най-добри чувства!![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))