Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 72

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.12.2014
    Пчеларски район
    Врачанско
    Имах съмнения, че има такъв вид мед и след като Трендафил Дончев спомена как тазгодишната реколта е само такъв, реших да го проверя. И мога само да похваля колегата! Медът има интересен вкус, наподобяващ мента и като цяло много ми хареса. Отделно го предложи на хубава цена, прати ми препълнен буркан и добре опакован. Перфектен продукт и перфектно доставен!
    Евала, колега!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от todor.mitkov Виж публикацията
    Имах съмнения, че има такъв вид мед и след като Трендафил Дончев спомена как тазгодишната реколта е само такъв, реших да го проверя. И мога само да похваля колегата! Медът има интересен вкус, наподобяващ мента и като цяло много ми хареса. Отделно го предложи на хубава цена, прати ми препълнен буркан и добре опакован. Перфектен продукт и перфектно доставен!
    Евала, колега!

Цвят какъв има?

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.12.2014
    Пчеларски район
    Врачанско
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Цвят какъв има?
    Ето така изглежда
    IMG_20160919_110942915.jpg

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от todor.mitkov Виж публикацията
    Евала, колега!
    БЛАГОДАРЯ за хубавите думи. Те струват повече.

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    При мен има мента и джоджан в моята градина, които цъфтят и пчелите не ги посещават, защото има други треви, които дават много повече нектар.

От един пчелар, мой познат, знам че ментата се посещава от пчелите. Но става въпрос за цели хълмове и баири с мента около пчелина, и пчелите нямат друга паша. Тогава пчелите посещават ментата.

Има много видове мента и джоджан....

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •