Привет, чета темата и тя както повечето , започва, завива и продължава в друга посока . Нямам мнения и въпроси във форума, защото на общите випроси е отговаряно многократно, няма какво да питам за момента има хиляди мнения по тези въпроси. Искам да съм във форума , като регистриран потребител мога да разглеждам снимки и т.н., но не разбрах за това че нямам мнения аз анонимен ли съм или не съм. Познавам двама души от форума и общувам с тях единия ми помага с ценни съвети и коментари на другия аз се опитвам да помагам . Как, да задавам въпроси, като всичко е толкова специфично.Ако има някой с пчелин западно от Благоевград на 620м н.в. с 30метрова липа пред кошерите имам безброй въпроси ако ли не те няма да имат конкретен отговор. Пчеларството за мен е наблюдения, анализиране ,логика (донякъде ) и опити. Ако преценят администраторите ,да изтрият профила аз лично за сега ще посещавам форума.Ще дойде време да имам въпроси но нека събера опит и данни, за сега се ограничавам с четене. Благодаря