Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 491

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2012
    Пчеларски район
    Шумен
    Аз подадох вчера.Наистина нямаше други пчелари да чакат , може би защото когато си носиш всички документи цялата процедура не отнема повече от пет минути. От прекупвача обаче видях един списък с около 40 имена , които са искали удостоверения за качество,така че не е като да няма кандидати за минимиса.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    В предходи години средния брой пчелари които са подавали документи по деминис е 5 000 но тогава процедурата бе опростена. Този деминимис е по рестрективен доста повече документи. Затова и не се учудвам че наплива не е голям. Ще се позасили към края на приема когато повечето си получат Удостоверенията, а и има пчелари които все още се чудят дали да участват... Но като цяло се очаква подалите документи да са значително под 5000 души.
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Нали знаете Българската народопсихология - най-много хора ще има през последния ден от приема, защото по принцип всеки се назландисва и чака крайния срок. Това ми го казаха и от местното ДФЗ - в последния ден на всеки един прием за каквото и да било при тях е един малък ад.

Така че спокойно чакайте крайния срок за деминимиса, пък ако тогава нещо се обърка, ще оплюваме скапаната държава, скапаните пчеларски лидери, простотията на служителите в МЗХ и ДФЗ и разбира се - международната обстановка, световните конспирации и извънземните.
    Този пост е редактиран от borislav aleksandrov; 15.09.2016 в 20:13.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Според мен повечето пчелари нямат договори .Процента от усвоените средства ще е около 25% останалото ще отиде ОБРАТНО в бюджета за избори.Така ,че хем вълкът сит хем агнето цяло.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Според мен голям ще е % на тия с 200бр. кошери,но нека не хвърлям повече боб.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •