Цитат Първоначално публикувано от meho Виж публикацията
Г-н Александров, аз съм пчелар производител на пчелен мед и до тук работата по производството съм я свършил-медът е в тенекии и е готов за реализация.Бихте ли изброили като подточки например какво не трябва да чакаме някой друг вместо нас да свърши /става въпрос за купа проблеми за който споменавате по горе/.Моето лично мнение е, че ако държавата /ако я има/ погледне на сектора както гледа на сектор зърнопроизводство например нещата за българския пчелар ще стоят по добре.И не е работа на отделния пчелар да влиза във връзка с държавните институции за разрешаването на тоя куп проблеми.
Работата на отделния пчелар е да участва активно в осмислянето и решаването на колкото може повече проблеми в сектора. Отделния пчелар не трябва да преебава останалите пчелари като продава продукцията си на безценица. Отделния пчелар трябва да отглежда пчелите си по начин по който да не застрашава семействата на останалите пчелари около неговия пчелин. Отделния пчелар трябва да се опитва да не бъде отделен пчелар, а част група която да е част от по-голяма група и т.н. Отделния пчелар трябва да се противопоставя по краен начин на всички опити на изкупвачите и държавата да се ебава с него. Още да изброявам ли?????