Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 604

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    kubio - изцяло празни полета в профила. Тоест - пълна анонимност, зад която лесно могат да се раздават обиди и обидни намеци. Получаваш черна точка, въпреки че няма смисъл да се хабя и да ти се обяснявам. Съветвам те да продължиш да ме обиждаш, за да мога да направя нагледна демонстрация какво е моето отношение ........

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    kubio - изцяло празни полета в профила. Тоест - пълна анонимност, зад която лесно могат да се раздават обиди и обидни намеци. Получаваш черна точка, въпреки че няма смисъл да се хабя и да ти се обяснявам. Съветвам те да продължиш да ме обиждаш, за да мога да направя нагледна демонстрация какво е моето отношение ........
    аз, доста глупав, та ще те помоля да ми разясниш как съм те обидил?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Процесора на сървъра на форума пак заби на 100%. Опитваме се да видим кой претоварва MySQL сървъра, така че в следващите 5-10 минути няма да го рестартираме и форума ще работи бавно.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    И такаааааа .......

Проблемът е локализиран - чата на форума от време на време прави някакви огромни и сложни заявки, които претоварват MySQL сървъра. Може би е някакъв бъг на софтуера на чата - знам ли. Засега няма да спираме чата - все пак това е платен софтуер, за който сме давали живи пари. Ще се опитаме да потърсим някакъв Support от разработчиците.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Мното си е хубав и позитивен форума! Имаме различия, несъответсвия в единомислието и други такива, ноооо има и позитивизъм! Дайте да не разваляме нещо, което работи? И да си пием ракията с кеф! Кой, както иска да си се пише вътре, с какъвто иска ник ли що ли? Чисто и просто модераторите, и съвестните писачи са малко! Ето, аз ако бях по- грамотен и свободен с кеф бих изтрил половината ? Но нямам такъв ценз! И да си призная, от книгите не научих нищо. Но от форума, и някои приятели от него- всичко! Наздраве!!!!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    ......Ето, аз ако бях по- грамотен и свободен с кеф бих изтрил половината ? Но нямам такъв ценз! .....
    то за триенето няма проблем мога го уредя много бързо но после не ми се слушат (четат) оплаквания.... то и ценза може се уреди а като гледам имаш желание да станеш модератор...

Да сформираме един инициативен комитет за издигане на кандидатурата на Бат Тянко за модератор ?
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Матеев въвеждай задължителните полета както са по анкетата която пусна. То се видя че болшинството гласували те подкрепят с изключение на: населено място на пчелина, тел. номер и имейл. А тези който са против се вижда от коя част на членовете на форума са. Който е честен и открит не би се противопоставил на предоставянето на подобна информация. Тук не става въпрос за ЕГН ,точена адрес, номер на лична карта.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Борка, благодаря за доверието, но първо съм хоби пчелар, и второ знанията ми клонят към нула! А с компютура, както казваше професора ми по информатика съм яко на вие! Така че, нищо не пречи другия месец да дойдеш на сбирката да почерпя? Поздрави!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Бат Тянко , защо мислиш , че твоите знания клонят към нула ?
    Моето мнение за теб е друго.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Ето това би могло да се направи,като "стъпка" за да се регистрираш във форума.http://pchelari.com/forum/showthread...B0%D0%B5%D0%BC

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •