Аз съм в този форум от преди Матеев да го купи,наистина стана доста по интересен след смяната на собственика,а пък и не отричам, че за кратко време Матеев направи неща които ако не беше той не се знае дали изобщо щяха да се случат, но това с имената за мен е абсолютно излишно. Много пъти ми се е налагало да си казвам имената на членове от форума по една или друга причина, както и населеното място и никога не съм се притеснявал да ги давам тъй като не смятам ,че имам причина да се крия или срамувам от нещо.Така, че дали ще ми стои името под ника или не, за мен е без значение, а тези които искат да нарушават правилата,да обиждат или спамят те ще попълнят неверни данни и пак ще продължават да правят това което са си решили.
Това според мен няма да постигне резултата който желаете! Въпреки всичко, ако се приеме ще спазя правилата! А това за активността не трябва ли всеки сам да решава дали да пише мнения или не, някой може да има пет мнения за пет години,но с тях да напише повече отколкото някой с пет хиляди за една година! В крайна сметка тази мярка с имената за мен е излишна!