Всеки има правото да се регистрира с НАПЪЛНО АНОНИМЕН АКАУНТ
Задължително трябва да се знаят поне ИМЕТО и ФАМИЛИЯТА
Задължително трябва да се знае ПЧЕЛАРСКИЯ РЕГИОН
Задължително трябва да се знае НАСЕЛЕНОТО МЯСТО на пчелините
Задължително трябва да се знае вида на кошерите (ДБ, ЛР, ФАРАР и т.н.)
Задължително трябва да се знае БРОЯ НА КОШЕРИТЕ
Задължително трябва да се знае ТЕЛЕФОНА НА ПЧЕЛАРЯ
Задължително трябва да се знае E-Mail адреса на пчеларя
Задължително трябва да се знаят ГОДИНИТЕ ПЧЕЛАРСКИ СТАЖ
Като дългогодишен и що годе активен участник във Форума се чувствам длъжен да се включа и в коментарите по тази тема, след като съм гласувал в анкетата.
Телефонът ми го имат немалко хора, на които съм преценил, че мога да го дам. Категорично против съм това да се публикува и да излиза навън от форума. Фейсбук нямам и въобще не ме интересува там какво става, стига ми, че малките вкъщи ми се подиграват по този повод. Населено място - не, пчеларски регион - да, всичко останало кой как си иска.
Преди години, при една от офанзивите за антианонимност, публично предупредих Буци, тогавашния лидер на форума, че една работеща система или не я пипаш или го правиш свръхелегантно и много интелигентно, разбира се зависи и от целите. Мисля, че тогава се разбрахме.
На мен лично вече ми е късно да си сменям името и няма да го направя. Така съм известен в още един форум, а и от 2-3 години със същото име с две букви отзад съм и в друг форум. А преди години у зайчарския, понеже админите отърваха нещата и решиха рязко и изведнъж да правят затворен клуб - имена, препоръки, алабала салтанати и вижте ги къде са те сега...
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Никой не те кара да си сменяш името (ника). Всичко ще си остане същото, само където под ника ти ще добавим и истинското ти име (с твоето любезно съдействие разбира се).Това ако болшинството от гласувалите го пожелае, и май натам отиват нещата. Засега обаче ще изчакаме още ден-два.
Не, няма да съдействам този път.
Гн Матеев, помните ли преди време един съфорумец, ingivo, нещо се беше присетил и пожела да има отделен раздел ли, подфорум ли специално за дървообработка. Маса народ скочиха в екстаз и го подкрепиха, май само аз се изказах, че това няма да доведе до някакво кой знае какво подобрение. Какво последва - вие и Дамян бяхте обладани от денонощна хиперактивност, направихте маса размествания, спряхте по средата щото това е сизифов камък все пак и какафонията стана още по-голяма. Останаха теми с абсолютно еднакви имена например в три различни раздела и т.н., старите и полезни останаха кой ги знае къде, даже и Вие не можете да си намерите коментарите и прочие. А симпатичният ingivo вече почти не участва във форума и в темите за дървообработка създаде едно или две мнения максимум и те всъщност отдавна са в мозъчна смърт.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Ачка да знаеш че ще те черпя много където те видя.
Само админа на форума може ти види IP-то
Виждат проксито/тоя е съмнителен/
Има програми и сайтове който могат да ти покажат за IP-то от кой град е името на доставчика му.
https://www.whatismyip.com/
Чети,чети ама аз се през просото я кара/през редовете/
застудя а то се изяснило на вън![]()
“Опресних“ си малко инфото у профила. А иначе тук се твърди, че мнозинството иска нещо........ и то решава. От това “мнозинство“ единствено Матеев се опитва да даде някви си аргументи-закво и защо. А като чета коментарите, мнозинството коментиращи Накланят на другата страна. Или излиза, че “мнозинството“ гласува за излизане от анонимност, ама само гласува и си остава в мълчание и едва ли не в анонимност.
Защо е тази анкета, като тук: http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=1240&page=3
вече е започнало преброяването на дивите зайци. Просто разбутайте малко темата![]()
Това за мен не е проблем, повечето от нас пишат в темите за техните региони. И са казали къде се намират. Аз напоследък пиша само във високопланинския, и не се намесвам в другите региони. При тях само задавам въпроси.
Проблем са имената, телефоните и пощенските кутии.
За мен това не е проблем, защото.... няма да ви кажа, как ще го направя така, че да не се стигне до мен.
Но е проблем за незнаещите, които ще си изпатят
Здъжително трява да застанеш с й името си и лицето зад думите си. Иначе си някоя друга /задна /част.На 61 г. съм
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))