Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Каква информация ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да предостави всеки един пчелар от форума?

Гласували
158. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Всеки има правото да се регистрира с НАПЪЛНО АНОНИМЕН АКАУНТ

58 36.71%
  • Задължително трябва да се знаят поне ИМЕТО и ФАМИЛИЯТА

67 42.41%
  • Задължително трябва да се знае ПЧЕЛАРСКИЯ РЕГИОН

97 61.39%
  • Задължително трябва да се знае НАСЕЛЕНОТО МЯСТО на пчелините

29 18.35%
  • Задължително трябва да се знае вида на кошерите (ДБ, ЛР, ФАРАР и т.н.)

66 41.77%
  • Задължително трябва да се знае БРОЯ НА КОШЕРИТЕ

48 30.38%
  • Задължително трябва да се знае ТЕЛЕФОНА НА ПЧЕЛАРЯ

18 11.39%
  • Задължително трябва да се знае E-Mail адреса на пчеларя

28 17.72%
  • Задължително трябва да се знаят ГОДИНИТЕ ПЧЕЛАРСКИ СТАЖ

57 36.08%
Отговори на анкетата
Резултати от 1 до 10 от общо 84

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    29.09.2010
    Пчеларски район
    Габрово
    Подкрепям регистрацията във форума да става единствено с лично име и фамилия.Предлагам,също така и въвеждането на задължителни полета към профилите на всеки един потребитеп:система кошери,брой пчелни семейства и пчеларски стаж.Същите да бъдат видни в профила на потребителя .

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Моля,няма ли чалъм това грозно "задължително" да се смени с "желателно"....Погледнато от моята камбанарийка за мен няма проблем да водя разговор-спор с анонимен или не анонимен.И от двата вида има "НЕлюбезни",което не означава,че липсва качество.....

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Моля,няма ли чалъм това грозно "задължително" да се смени с "желателно".........
    И в момента има много пожелателни полета, които малко хора си правят труда да ги попълват.....

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    До тук са гласували 62. Нека станат 100 или 150. И как 10% от активните членове ще решат съдбата на форума? Заслужава ли си от чисто любопитство(ще стане фрашкано с Иван Иванов-ци), да се затрие форума? Задължително, задължително, лични данни, копие на кръщелното.... Форум или клон на службите желаете. С лични имена или без, простотията си ходи по хората(справка в парламента)Някои от полетата като регион и система кошери касаят практиката, тема на този форум. Това е разбираемо. Има си модератори и админ, те пазят добрия тон и измитат излишното. Някой говореше за покана. Покана за пчеларска организация, а това е форум!!! И всичко пламна, защото се появи модератор с нов никнейм. Какво се промени толкова? Майките спряха да снасят или какво? Според мен тази анкета е достойна само за 'фейса'.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Нямам фейсбук. Нямам даже и сайт на фирмата си. Не си търся клиентите, те ме намират. Такъв съм си и съм вече одъртял, за да се променям тепърва. Искам, когато някой напише името ми в търсачката, по възможност нищо да не излиза. Е, в търговския регистър няма как, но това тук е обикновен форум. Когато се обадя или пиша на колеги от форума, се представям, както е редно. Но не съм съгласен на нищо повече. Не защото "не ми е чист косъма", просто така искам. За мен това е все едно да ходя по улицата с табелка с името си на ревера. За някои това сигурно е мечта, за мен е неприятно преживяване. Особености на характера.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •