Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    И при мен са хладни нощите, с изцяло мрежесто дъно отворена прелка на корпуса и на дъното и имам 4-7 рамки с пило. Определено това не е това.

Мен така са ме учили,и виждам че има ефект сега да ли е правилно или не да се скъсяват входовете не съм толкова компетентен но има голяма промяна в поведението на пчелите само това мога да кажа от моите наблюдения

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Мен така са ме учили,и виждам че има ефект сега да ли е правилно или не да се скъсяват входовете не съм толкова компетентен но има голяма промяна в поведението на пчелите само това мога да кажа от моите наблюдения
    Дакаааааааа много добре знаеш че няма майки.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Говоря за тези които не си намерил а другите нали ти изтровиха летящите затова няма пило средата на август да им затвориш прелките

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Говоря за тези които не си намерил а другите нали ти изтровиха летящите затова няма пило средата на август да им затвориш прелките

А може и от това да е.При първото тровене имаше много самосмени а майките редосеяки бяха.Но щом сега няма пило значи още началото на август е спряла да снася тогава забелязах че гониха и търтеи и ми се видя необичайно

Аз също стеснявам входовете, за да се пазят по-лесно от кражби. Но не разбирам как това влияе на пилото. Аз също имам отворена мрежа на дъното.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Дакаааааааа много добре знаеш че няма майки.

Кой няма колегата ли?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Кой няма колегата ли?
    да така мисля

Автор
    Регистриран
    30.08.2011
    По това време входовете са намаляват не за хладните нощи ,а за да са пазят от НАПАДЕНИЕ,НАПАДЕНИЕТО Е най големия бич при пчелите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от inio33 Виж публикацията
    По това време входовете са намаляват не за хладните нощи ,а за да са пазят от НАПАДЕНИЕ,НАПАДЕНИЕТО Е най големия бич при пчелите.

http://prikachi.com/images/631/8902631y.jpg
    това е 8та рамка с пило на 10рамков ДБ.Тоя вход е скъсен средата на август почти всичките са така на които съм ги намалил входовете.При тия дето не съм не мога да видя това.Вие си направете изводите да ли помага намаляването на отворите или са само да предотвратят кражбите

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    http://prikachi.com/images/631/8902631y.jpg
    това е 8та рамка с пило на 10рамков ДБ.Тоя вход е скъсен средата на август почти всичките са така на които съм ги намалил входовете.При тия дето не съм не мога да видя това.Вие си направете изводите да ли помага намаляването на отворите или са само да предотвратят кражбите
    Пролетта само да не се питаш, що ги няма майките.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •