Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    06.01.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Голям интерес има към старите ми майки, за 1 седмица подарих всички излишни на познати. Оставих си 6 за мен който вече са на 4 рамки като прехвърлих питите от раздадените и ще ги оставя да зимуват.
    В попреден пост беше писал, че си слагал ленти за акар Хербал. Акарите живи ли бяха или мъртви? Моите сандъци са стари и нямат мрежесто или подвижно дъно и ако са живи могат да се качат отново, губейки ефекта на третирането.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от mir@k@ Виж публикацията
    В попреден пост беше писал, че си слагал ленти за акар Хербал. Акарите живи ли бяха или мъртви? Моите сандъци са стари и нямат мрежесто или подвижно дъно и ако са живи могат да се качат отново, губейки ефекта на третирането.
    Живи бяха, и виждах паднали акари само 2-3 дена след третирането. Дано са ефективни лентите, ще направя тест след като ги махна да видя как е.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Вчера правих основен преглед на семействата, които са в полето, на слънчоглед последно. Запаси от прашец няма никакави!
    На другия пчелин който е в планината, пити с залят с мед прашец.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    При мен пчелите вече са в 2рия корпус и 1вия го използват за склад, има по 3-4 пити с прашец от южната страна. Нека да трупат за пролетта ще им трябва. След прашеца точно под кълбото има 3-4 рамки изцяло с мед и след това от северната страна празно място да става вентилация.
    От утре започвам с нозевит +.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •