Да вземем да го проверим, че ми е притеснено нещо????
Да вземем да го проверим, че ми е притеснено нещо????
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Хаха, Другари, на линия съм ве. Трябваше да уважа едно мероприятие на Арбанаси, сега се прибирам, па там знаете как е - жакузита, макузита...
Все пак благодарение на вашата пълна морална подкрепа оня ден събрах сили за една лека дегустация. Е добре, че имаше и още един-двама разбирачи, та и те казаха, че всичко е перфе. Иначе аз съм свикнал домашната да е бяла или цвят суха слама, ама ей го на, ще трябва да си сърбам сега попарата дето съм я надробил...
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Утре ще е "видов ден",а след 3 седмици ще съм зазимил.Да му мисли Данчо на високото...
Памида ти й на 19 градуса, тъй на око...
Ако си си дръпнал от оная "грозната",може и така да ти се струва.Миналата събота тъстът ми бра на 23.Моя нека да е на 21града..Хайде кажи и за мавруда,пък утре ще видим...
Ни съм, нещо ми дращи гърлото от два дена. Начи 23 миниум, може и 25... Букет - гаранция Франция![]()
Наборе за букет(вино) не съм мислил,но ракията със сигурност ще е букет...Ванка,той Даката има люцерна за косене,пък програми и...и...май ще отказва истинския алкохол.
Памида ти е екстра, само тия светлите зрънца ако ги смачкаш смъкват градуса. До по-миналата година си гледах лозето - половината памид, два реда мерло и другото бяло, предимно десерт. Ставаше чудесен букет и провали не съм имал. Иначе имам един колега тука дето има и лозя та ми е давал смес мавруд и гъмза - също екстра. Сега за другата седмица ще ми гласи само мавруд, че другото нещо не било станало... И аз като не съм се занимавал с чист мавруд, не знам, дали ще се справя? Охх, пак взе да ми се свива стомаха...
В момента има 17 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 17 гост (и))