Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 19
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата

Question ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ЗА СЕКТОРА

Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Много ви моля, бъдете по-активни в гласуването по тази анкета. Резултатите от нея са много важни и на базата на тях ще можем да прогнозираме какво всъщност ще се случи с налудничавия деминимис 2016.
    В анкетата има въпрос - Отговаряте ли на изискванията? В цялата страна условията бяха тежки, а някъде са все още такива. Същата тази държава която ще дава тези мижави стотинки изби тонове пчели, попречи на развитието на кошерите и за догодина. Продължават да измират пчели. Кошерите се опразват. Загуба на хиляди тонове продукция. Милиони левове. Отнет беше и последния залък на хората от устата. А кажете ми кой не отговаря на изискванията? И пак ще се облагодетелстват някакви тарикати, които вместо по пчелините висят пред канцелариите и чакат всяка изгодна позиция за да вземат ЕДНИ ПАРИ. Но както е казал народа - не само ядене - трябва и акъл. Но уви - такъв няма.

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    Ако не се възползва ме да вземем и последната стотинка от тези пари остатъка ще се използва за избор на президент който ще продължи геноцида за пчеларите

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от nyanakiev Виж публикацията
    Ако не се възползва ме да вземем и последната стотинка от тези пари остатъка ще се използва за избор на президент който ще продължи геноцида за пчеларите

Никой не Ви спира .
    Аз не искам .

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Оффффффффф. Да се смееш ли или да плачеш?

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Че на мен президента ми харесва. Ако можеше и министър Танева и Цветан Димитров да бъдат като Плевнелиев...грешка няма да имат. Тоест, по-добре да бездействат като президента, отколкото да се правят на загрижени. Така ни оправиха тази година, че ще ни държи влага поне още 3. Където стъпят, трева не никне!

Ще гласувам за ГЕРБ, само ако емигрирам - ей така да ви е гадно на останалите.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Че на мен президента ми харесва. Ако можеше и министър Танева и Цветан Димитров да бъдат като Плевнелиев...грешка няма да имат. Тоест, по-добре да бездействат като президента, отколкото да се правят на загрижени. Така ни оправиха тази година, че ще ни държи влага поне още 3. Където стъпят, трева не никне!

Ще гласувам за ГЕРБ, само ако емигрирам - ей така да ви е гадно на останалите.
    Имаше една крилата мисъл на професор Вучков - активен некадърник.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Ако я видя да лежи на улицата, няма да я ритна, че да я видя дали е жива.

taneva.jpg
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Но уви - такъв няма.
    Не е само да акъла solaris - уви не е само до акъла в днешно време и в нашата държава конкретно. Поне за моя край ги знам и групировки, и чиновници, и ключови позиции из държавните служби, как са организирани, какви имена си стискат ръцете и т.н. И далеч, ама далеч не само аз ги знам - то си е ... как се казва "обществена тайна". Това положение, макар да не искам да го казвам, макар да ми се иска да има друг вариянт, макар все да се надявам, че не може да е само един начина, то уви в крайна сметка ща не ща, трябва да призная, че не виждам как може да се промени мирно - толкова са оплетени "нещата", че не просто протести, то преврат трябва тука. Щото за протестите, си има изградени планове, как могат да се задушат, как могат да се спрат, как да се подменят и ползата от тях да се окаже от "никаква" до "нещо може би ще се промени в бъдеще".
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Ами те нещата са били винаги такива, още от древноста от как се е пръкнал човека. Стремежа да се наложи над останалите е довел до това шепа хора да управляват и да мачкат останалите. Само че сегашните са облагодетелствани от всичките познания от историята, както и разполагат с допълнителни много мощни лостове за манпулация. Така че докато не настъпи някакъв повсеместен глад, няма изгледи нещо да се промени, освен няколко имена по върховете.
    Другия вариант но доста по-далечен е да почнат да ни управляват машини.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Момчета, или се адаптирайте към настоящите условия, или отпадате от играта! Това е. Няма тия, няма ония! Всички сме свои. И да мрънкаме, и да не мрънкаме- няма сукане!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •