Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 16 от 21 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 151 до 160 от общо 210

Тема: 6.3

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Ивайло Георгиев - ingivo Виж публикацията
    Приетите проекти са нещо от сорта на 4200 бр . Тоест повече от половината ще го ..... ат . Сега ако някой даде предварителна информация къде е чертата ? Над колко точки ? Тази информация няма как да не е ясна още от веднага след края на приема . Аз лично мисля че ще е 28,1 точки

По непотвърдена информация,всичко над 26-27 точки ще бъде одобрено!

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката
    Явно някой не го кефят моите постове и ги трие. Като чета всичко това само се наслаждавам на простотиите които бълват някои хора. Подадените проекти са 3755 - справка на www.dfz.bg. Предстои ранкиране на проектите и тогава се определя границата. Миналата година заради македонските тарикати се влачи обработката на фермерите. Така че не се знае къде ще са новите тарикати и сколко ще забави обработката. Стойте чакайте ранкинга и тогава приказвайте. Ситото ще е с големи дупки.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Краско Виж публикацията
    Явно някой не го кефят моите постове и ги трие. Като чета всичко това само се наслаждавам на простотиите които бълват някои хора. Подадените проекти са 3755 - справка на www.dfz.bg. Предстои ранкиране на проектите и тогава се определя границата. Миналата година заради македонските тарикати се влачи обработката на фермерите. Така че не се знае къде ще са новите тарикати и сколко ще забави обработката. Стойте чакайте ранкинга и тогава приказвайте. Ситото ще е с големи дупки.

И моите така изчезват споко.Затова пиша нон стоп глупости се някаде оставят някой или забравят/пропуснат/да изтрият

Наблюдател
    Регистриран
    26.08.2013
    Пчеларски район
    С.ПОРОЙ, С.ПИСМЕНОВО
    как се смятат точките, никъде в наредбата не видях ....

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката
    Цитат Първоначално публикувано от lisygera Виж публикацията
    как се смятат точките, никъде в наредбата не видях ....
    Точките се смятат много лесно пчелните семейства по стандартна разлика. Полученото го делиш на 1,95583 и получаваш евра. Еврата ги умножаваш по 0,003+ СПО нарастване * 0,002 но не повече от 4 точки и получаваш крайната сума. 0,003 се прибавя към СПО в приоритетни сектори - животновъдство (без зайци пъдпъдъци или червеи), зеленчукопроизводство, овошки и етеричномаслени култури. Подробности на http://www.dfz.bg/bg/prsr-2014-2020/merki-podpomagane/

Наблюдател
    Регистриран
    26.08.2013
    Пчеларски район
    С.ПОРОЙ, С.ПИСМЕНОВО
    Благодаря за отговора - аз съм с 125 кошера = 27,17 точки без да съм планинец и био.

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката
    Цитат Първоначално публикувано от lisygera Виж публикацията
    Благодаря за отговора - аз съм с 125 кошера = 27,17 точки без да съм планинец и био.
    В заявлението трябва да са ти ги сметнали по принцип точките, защото е включено като част от заявлението за кандидатстване. Но това не е окончателно. ДФЗ ще изчисли точките отново и тогава ще се разбере кой с колко точки е.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Зпочват снимане на обектите и земите на кандидатите. После и от фонда ще има проверки. Дадоха ми инфо за мнооого кухи стопанства. Празни кошери (обясняват го с третиране). Несъответствие между земи,култури и доход.(излиза, че са сяли по 2-3 реколти) и т.н.

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката

Unhappy

Валко много си осведомен. Мале мале !!!! Летвата още не се знае колко ще бъде. Нашия бърза.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Та, мислите ли, че ако си инвестирал сума, която 6.3 по никакъв начин няма да покрие и дори ще я увеличи, защото бройката ще продължи да се развива, дали към пчеларството е подходено достатъчно отговорно?

Тук ще ви отговоря г-це/г-жа/Георгиева.Според мен да.Из съм бениефицент по 141 мярка 100кошера трябваше да увелича за 5 години сумата е 15 000лв.
    Сега вие кажете с колко трябва да ги увеличите за 5 години?За да направим съпоставка къде отговорността е по голяма.

Страница 16 от 21 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •