Асан пасял селските кози и по цял ден бил по полето.През това време Айшето си намерила любовник за креватна гимнастика,но....Прибрал се ненадейно Асан вкъщи,гледа Айшето гола в леглото.
–Айше,що си гола,ма?
–Чакам та тебе!
Пипа я долу:
–А що ти е мокра,ма?
–Плаче за тебе,Асане!
–Айше,а защо космите са навътре,ма?
–Ами....кату плачи,подсмърча.......
Умира Тито.Кмета събира мъжете на селото и заповядва:
- Десет дена траур.Забранявам всякакви тържества,музика и т.н.
- А ще може ли да таковаме?
- Ще може,но с бавни и тъжни двихения,и само със собствените жени за да ви е още по-тъжно.
Принца убива ламята и спасява принцесата.Женят се.След 1 година седи тъжен на един камък и се пита:
- Защо трябваше да убивам доброто животно?
Перничанин върви насред пустинята и умира от жажда.След километри ходене вижда оазис.Приближава и гледа кладенец,а до него змей.След малко се решил и започнал да се бие със змея.По едно време змея го пита:
- Ти какво искаш,бе?
- Да пия вода.
- Еми що се биеш - пий.
Бай Митьо от Перник твърди , че разликата между перничанки и софиянки не e толкова голяма.
Например -ако софиянката я боли главата тази вечер тя ще откаже на мъжа си .
А , ако перничанката я боли глава значи вече му е отказала .
Този пост е редактиран от delta.e; 02.09.2016 в 20:12.
Лежа си на шезлонга, до мен е възрастна жена. По едно време ми казва:
- Хубаво тяло имаш.
- Благодаря! - отговарям мило.
- Сигурно мъжете тичат след теб?
- И още как!
- И предполагам, ти не им даваш?
- Естествено, че не им давам! – гордо отговарям аз.
- След време колко ще съжаляваааааш...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Колеги захарта щяла да поевтинее!
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
Ако мъж се бръсне вечер - то е за жената, а ако се бръсне сутрин, то е за любовницата.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))