Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 491

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Както tsc1 е написал de minimis е минимална помощ, и на фона на написаното по темата нищо чудно мнозина да спят пред ДФЗ още от 6 септември че да се докопат да заветните ДО 7 лв. (а дали ше са 7 лв. още не се знае). Направо не ми се мисли какво ще става ако парите са повечко....
    Всеки знае приказката - че всеки си има цена, важното е да я откриеш каква е тя.... МЗХ е открила цената на пчеларите - тя е средно 7 лв. семейство ...

De minimis 2014 - 3,45 лв./семейство/ - 1,38 млн. лв. бюджет - зелена карта и ветеринарен дневник

De minimis 2015 - 7,80 лв./семейство/ парите се разпределят след приклюване на приема. - мин. 10 семейства, зелена карта, ветеринарен дневник - помощ са получили 4 984 пчеларя, бюджет 3,5 млн. лв.

De minimis 2016 - пише до 7 лв., а не 7 лв. (семейство) сумата е указана предварително и няма да се преразпределя - минимум 20 семейства , регистрация не по късно от февруари 2016, данъчни декларации, удостоверения + стандартните зелени карти и ветеринарни дневници.... брой пчелари в края на месеца... бюджет 4,3 млн. лв.
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Ето един хубав документ за запознаване с правната уредба на "де минимис": http://euconsult.bg/bg/information/questions/q10.html
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Автор
    Регистриран
    18.03.2015
    Моля всеки един да осмисли КАК а не колко се дава . Тук е ясно , че като за всяко едно нещо ще има много , които сега се подсмихват под мустак и си викат "аз да зема 1000 лева пък после ще му мисля " въпроса е до колко трябва да се наведеш за да ги вземеш . Другото важно нещо е , че от тук нататък не трябва да се коментира колко хора ще ги вземат а колко няма да ги вземем защото , не искаме , не отговаряме , не си заслужава и най-важното НЕ Е ПРАВИЛНО .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •