Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 491

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Много хубаво сте го написали,но ако ви тровят пчелите 7 пъти миналата година и от 45семейства трябва да направите 136 семейства друго ще пишете сега.
    над 10 000 хил лева съм инвестирал да създам пчелин и сега нямам право на помощ от държавата.Трябвало да извадя мед,то и аз исках ама то не става без пчели.

Потребител
    Регистриран
    02.01.2016
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Много хубаво сте го написали,но ако ви тровят пчелите 7 пъти миналата година и от 45семейства трябва да направите 136 семейства друго ще пишете сега.
    над 10 000 хил лева съм инвестирал да създам пчелин и сега нямам право на помощ от държавата.Трябвало да извадя мед,то и аз исках ама то не става без пчели.
    При мен тази сума е няколко пъти повече /инвестицията/, и аз все още развивам бройката, съжалявам, че не сте извадил мед, надявам се догодина да можете да се класирате. Аз, всъщност, не знам, дали ще имам право на де минимис, защото съм подала за 6.3, но утре ще говоря с консултанта, за да не направя гаф. И аз за първа година отговарям на някакви условия за някакви субсидии, досега нито съм се интересувала, нито ме е било яд, просто не съм разчитала на държавата, като си знам, че не съм готова още.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •