Друмев, гледам, че на линия е колега с ник Ловеца-пчелар ! Не си ти или......... ?
Друмев, гледам, че на линия е колега с ник Ловеца-пчелар ! Не си ти или......... ?
Както е тръгнало скоро ще станем като зърнарите.Да но стане.Щом има пари за оран гледай са отпуснали и пари за боичка и дървен материял да ги постегнем тия кошер![]()
Туй са на шефката орхидеите. А съм ги барнал, а ми е отхапала ръката?!?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Не знам откакво се оплаквате, но при мен валя 1-2 пъти за по 5 минути за последните 4-5 месеца. Капаците не успяха да се измият, а кал има по тях от миналата година.
Съседът е неграмотен дърт ерген, на всеки 9дни пръска ябълки, сливи и грозде...нищо, че вече са зрели, той продължава.
Жито и рапица, като от рапицата видях само прашеца, на житото видях пръскачката.
След първите 3 пренасяния на личинки, резултата беше 2 маточника. Виждали ли сте осиротено семейство, да не иска да произведе свищеви маточници?!?!
Ето ми я пашата към момента
![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Дамянов към Кичево имаше и слънчоглед .
Мой колега изкара добра реколта .
Точно попадение.То е хубаво да се изтрие тоя пост ,че гледай утре са ви привикали в ДАНС
![]()
В момента има 20 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 20 гост (и))