Няма никаква разлика между женското:
"Готова съм след 5 минути"
и мъжкото:
"Прибирам се след 5 минути".
Лов - това е вид спорт! Особено, когато куршумите са свършили, а глиганът е все още жив.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Един горещ летен ден дядо Пейо се връща от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо въздиша уморено: - Ех, колко е горещо и сухо! - Да, наистина! - добавя конят. - Я! За първи път чувам кон да говори! - учудва се дядо Пейо. - И аз! - обажда се каруцата...
СМЯХ,СМЯХ И ПАК СМЯХ ,А СЛЕД ТОВА ---БЛАЖЕНСТВО !!
Перничанин отишъл при врачка. Тя го погалила по ръката и рекла:
- Ще проходиш!
- Бе, да те е*а у врачката...
Па я си ходим!
Излязъл на вън, погледнал-няма му голфа...
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Отиват циганина и циганката да се развеждат, тя неще ама циганина я кара насила. У залата пред съдията, циганката дава показания: Е го е, господин съдия, тоя циганин лъже и иска да се развеждаме, да му ебеш майката. Не е ми студена пичката, ами му е къса пишката, и немое да стигне до жежкото.
Извода тука е, че не ни е евтина чорбата, ами ни е скъп меда.![]()
Реве всеки ден Иванчо и иска братче.....тръшка се.... Наблегнали по въпроса майка му и баща му и след месец му съобщават, ще имаш братче. Минали 2-3 дни Иванчо пак реве и се тръшка..... Баща му го пуанал по врата и рекъл “е ся що ревеш бе“. Иванчо подсмръкнал и рекъл ми нали каза, че ще имам братче, ама вчера дойде комшията Пешо и го изяде.
Заради политиците не ходим на избори!
Заради поповете не ходим на църква!
Заради генералите мразим армията!
Само едни бармани ни останаха…
https://media.giphy.com/media/xT8qBv...P62Q/giphy.gif
ей на това викам бетон помпа![]()
В момента има 16 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 16 гост (и))