Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 210

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от redbull92 Виж публикацията
    Трябва да си преразгледам методиката изцяло тогава. А от кошер, от който напролет е направена отводка, мед вади ли се?Много се разпростря тоя въпрос, а темата май не е правилната. Моля само за отговор на последния въпрос и приключвам.
    Вади се, стига да има в повече от необходимото за зимата.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Вади се, стига да има в повече от необходимото за зимата.

Как разбираш колко трябва за зимата?

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Как разбираш колко трябва за зимата?
    Знам си по стандарт на мен примерно ми трябват 12 кг за зима и ранна пролет, сиреч до овошките.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Знам си по стандарт на мен примерно ми трябват 12 кг за зима и ранна пролет, сиреч до овошките.

Ако е топла зимата ще ти стигне ли или студена?Що то на една тръвна и трябват 5 кг и пак ще иззими.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Ако е топла зимата ще ти стигне ли или студена?Що то на една тръвна и трябват 5 кг и пак ще иззими.
    При студена при топла ще ми остане. Аз не говоря само за иззимяване, а и за ранно развитие, щото не правя ранно пролетно подхранване.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Защо все така се случва във форумите? Когато някой има нужда от съвет и то качествен, примерно за колата му, за важна част, която може да коства дори живота му му отговаря най - малко знаещия и можещия във форума? И не дай си боже някой се хване на някой "добър" съвет и хайде коня в ряката. Както и да е. Просто си размишлявам на глас.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Защо все така се случва във форумите? Когато някой има нужда от съвет и то качествен, примерно за колата му, за важна част, която може да коства дори живота му му отговаря най - малко знаещия и можещия във форума? И не дай си боже някой се хване на някой "добър" съвет и хайде коня в ряката. Както и да е. Просто си размишлявам на глас.
    Ти пак се изсипа на метеното, човека пита мен. Кой си ти та да ми преценяш знанията и уменията? За някои хора може да си пчеларски корифей, но за мен не си. И без друго тук само си чешеш крастата като будалкаш хората и остроумничиш на дребно.
    Има един човек във форума дето е на всяка манджа меродия и го виждаш всеки ден в огледалото.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ти пак се изсипа на метеното, човека пита мен. Кой си ти та да ми преценяш знанията и уменията? За някои хора може да си пчеларски корифей, но за мен не си. И без друго тук само си чешеш крастата като будалкаш хората и остроумничиш на дребно.
    А сега де! Че аз никъде не съм споменал име. Ти *що така се връзваш? Да не би да се разпозна в тия мои думи? Споко. Всички знаем, че си добър и то много.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    А сега де! Че аз никъде не съм споменал име. Ти *що така се връзваш? Да не би да се разпозна в тия мои думи? Споко. Всички знаем, че си добър и то много.
    Като цитираш пост на някого,а си цитирал мой, означава че писанието ти е обърнато към него, това е правило дето го знае всеки.

Потребител
    Регистриран
    30.07.2015
    Пчеларски район
    Североизточен
    И мен много ме е яд,че не го записах,телефона ми беше в джоба ама понеже съм и начинаещ и таз година майки ли не дефектираха самосмени ли не правиха акъла ми взеха не мога да спя и хич не ми беше до клипчета.И филма продължава.И се чудя има ли шанс в крайна сметка да приемат майките или така те ще си правят маточници и аз ще ги махам до безкрай.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •