Продавам мед букет 2016г 2 тона в нови тенекии цена 6лв за килограм ! при интерес 8093447886.
Нищо кой знае колко интересно няма. Доколкото разбирам, въпросните удостоверения евентуално ще се прилагат към договора за покупко - продажба на меда, а ако медът не е бил качествен, ние просто не сме го купили.
Акъл не си спомням да сме давали, както казах - не участваме в работни групи и обсъждания по тази мярка.
Поздрави
Благодаря за отговора.
И едно друго нещо не ми е ясно: Защо след като украинците могат да доставят мед до всяка точка на Европа (на еди-каква си цена). Защо аджеба нашите бизнесмени се натискат да купуват българска чорба и да я носят у европата. Я учените ако може да ме светнат.
За колко време ти излизат пробите в твоята лаборатория? ако ти закарам 20 тенекии и пробите излязат нормални, ще ми платиш ли 5.3лв. с фактура от ЗП.?
Ако може да питам: имате ли си собствена лаборатория за изследване поне на някои от показателите? И втори въпрос: ако ви изпратя бурканче мед, ще ми направите ли изследване?
П.П. Срещу заплащане естествено.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))