Извинявам се много, но пенсионерите са работили достатъчно, че и предостатъчно за да се налага ти да ги издържаш. Учениците ги издържат своите родители с мижавите си заплати, защото в БГ заплатите на основната част от населението са мижави. Остава да издържаш само тримата цигани и то добре ги издържаш. В това съм абсолютно съгласен.![]()
Германия кой не е живял там не знае колко е чисто и колко са съвестни ВСИЧКИ Германци. Там също има фасове, хартии и др. по улиците и тротоарите, но там се мете два пъти. Веднъж в 5,30 и се мият улици и тротоари и между 2 и 4 след обяд. Добре са защото имат една шепа здраво мислещи хора които съумяват да управляват останалите. Живял съм и съм работил в Германия и мога да дам много примери за германци в добри и лоши черти.
Българи живеещи в България и чужбина. Като са в чужбина са най-големите европейци. Спазват всички закони, учтиви, културни абе нямат равни, но виж като се върнат селендурщината ги удря отвсякъде - нагли,прости, нахални и си мислят че всеки трябва да им целува гъза.
Проблемът ни е че сме бедни, но за сметка на това управниците ни са алчни.
След перестройката няма управник и правителство с изключение на Жан Виденов, които да не са подавали Българската икономика и Българската държава за лична облага. Това продължава вече 25 години.
Матеев казваш че всеки българин е ДЛЪЖЕН да дава в какъвто и да е смисъл три пъти повече на държавата. НЕЕЕЕЕЕЕ три пъти повече хора трябва да си плащат и всичките налози към държавата
Политици: Като дойде ред за данъчните им декларации, че те по бедни и от пенсионерите живи да ги оплачеш. И това са всички минали през парламента за 25 години.
Цигани: голяма част от тази етност. Не може да имаш 4-5 коли за около половин милион, къща палат за милион и отгоре и да не си внесъл и стотинка данък и което е още по лошо никоя ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ДА НЕ ТИ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ.
Всички знаем кой са и останалите групи и ако всички тези си плащат данъци , осигуровки и всичко останало можем да сме поне като Геманците.
Не може да сме държава от 5-6 милиона и да имаме повече държавни служители от колкото една Москва. Всички тези са хрантутници, които ако им нарушиш спокоствието когато са на работа ти създават само проблрми.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))