Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 730

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    02.06.2016
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Не мога да искам, а и до сега не съм кандидатствал по нея. Майките си ги произвеждаш сам, кошерите ми са пластмасови, то не остава нищо по което да кандидатсрвам.
    Анализ на меда

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от okic Виж публикацията
    Анализ на меда
    Какво ме топли анализа, аз вадя мана а изследването за електропроводимост е 20 лв. А на теб някога, когато продаваш на едро меда си, прекупвача да ти е искал изследване.

Потребител
    Регистриран
    02.06.2016
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Какво ме топли анализа, аз вадя мана а изследването за електропроводимост е 20 лв. А на теб някога, когато продаваш на едро меда си, прекупвача да ти е искал изследване.
    Незнам какъв мед вадиш и за какво го ползваш , но винаги продаваш и на дребно , а клиентът ти не си прави анализ на закупения от теб мед. Тази година има голяма кампания срещу българския мед и българския пчелар от страна на медиите , а този анализ ще ти помогне да покажеш на купувача , че не си измамник и продукта ти е на ниво.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Незнам какъв мед вадиш и за какво го ползваш , но винаги продаваш и на дребно , а клиентът ти не си прави анализ на закупения от теб мед. Тази година има голяма кампания срещу българския мед и българския пчелар от страна на медиите , а този анализ ще ти помогне да покажеш на купувача , че не си измамник и продукта ти е на ниво.
    Повече раздавам, отколкото продавам на дребно и никой не ми е искал документ не, че нямам, нали ти казах 20 лв ми е за електропроводимост и 20 лв за водно съдържание.

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    Водно съдържание е 8 лв.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    .................................................. ...., а този анализ ще ти помогне да покажеш на купувача , че не си измамник и продукта ти е на ниво.
    А този същия купувач,ако е малко заръбало ,ще ти види пробата и ще каже:-а, ми то тази проба важи само за КОЛИЧЕСТВОТО МЕД ДАДЕН ЗА САМАТА ПРОБА ,а ИМЕННО 150-200гр.Това заключение го има на всяка проба.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от Лалов Виж публикацията
    А този същия купувач,ако е малко заръбало ,ще ти види пробата и ще каже:-а, ми то тази проба важи само за КОЛИЧЕСТВОТО МЕД ДАДЕН ЗА САМАТА ПРОБА ,а ИМЕННО 150-200гр.Това заключение го има на всяка проба.
    Ако на мен ми каже така някой изкупвач (макар че аз наедро не продавам), ще има да куца после.
    0899946746 Поздрави, Емо.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Изкупвачите НЕ признават чужди проби, с предния пост визирам заядливец решил да си купи няколко бурканчета примерно.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз кандидатствах за 50 отводки и 16 кошера .За отводки бях удобрен за кошери не.Не закупих отводките защото 16 нямаше къде да ги сложа.Както писа исках 34 да подновя само.миналата година купух 50 отводки и бях удобрен за 25 кошера.Според мен трябва който купи кошери и отводки да закупи.Ако подновява да има друг критерий.

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката
    Варианти за кошери и отводки различни, мнения на пчеларите различни. Мога да кандидатствам за отводки - по голямата бройка + 1 - 2 кошера. За отводките имам празни кошери. Резултат печеля предимство. Евентуални бенефициенти - кандидати по мерки 6.1 или 6.3 които са поели ангажимент да увеличат пчелните семейства в стопанството бързо и за кратък период. Другия вариант обратния да вземем кошерите пък отводките са наше производство - Максимум кошери + 1-2 отводки и печелим предимство. Основно това е схемата. И затова тези точки трябва да отпаднат когато се кандидатства било за кошери било за отводки. Също така да отпадне и критерий за точки след представен документ за изкаран курс или тем подобни. Има пчелари които без документ за обучение са професионалисти, а има и такива които с документ не са. Свидетелство за преминат курс на обучение в нашите условия щом си плащаш (или ти плащат за проведени обучения) няма никакъв проблем. Добавяме един лист към досието и вземаме точки. В много от случаите истинския пчелар е друг.

Да се надявам че съм ви дал материал за размисъл.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •