Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 491

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Дамянов ви подсказа нещо .

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Дамянов ви подсказа нещо .
    Давай казвай какво имаш предвид. Никой не се отказва от написаното през последните дни. Сега трябва да извадим каймака и да се да де като становище утре.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Нищо повече от преразпределение на пазара на изкупвачите с административни средства.
    За деминимис 2017 може да се изисква и документ за свирка със сертификат за качество.
    Винаги може по-добре.

Автор
    Регистриран
    18.03.2015
    Мед НЕ СЕ ИЗКУПУВА ако е некачествен или без документ ако не го поиска самия прекупвач . Ако те не бъдат изолирани от цялата схема догодина може и целия сектор да зависи от тях .

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Регистриран съм като ЗС ,но не съм си продал меда от 2015г,какви доходи да декларирам? За тази година също не съм решил да го подарявам,това не значи,че не си обгрижвам пчелните с-ва! Ако дадат тези помощи добре,ако не здраве да е! Но си мисля,че по този начин те задължават да си продадеш меда независимо дали е на добра за теб цена!

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от icofly Виж публикацията
    Регистриран съм като ЗС ,но не съм си продал меда от 2015г,какви доходи да декларирам? За тази година също не съм решил да го подарявам,това не значи,че не си обгрижвам пчелните с-ва! Ако дадат тези помощи добре,ако не здраве да е! Но си мисля,че по този начин те задължават да си продадеш меда независимо дали е на добра за теб цена!
    Не целта е да се декларира продажбата на всеки един килограм мед и съответно да се плати данък.

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Пламен Керчев Виж публикацията
    Не целта е да се декларира продажбата на всеки един килограм мед и съответно да се плати данък.
    И какво излиза,да си продам меда,на 4лв,да го обложат с данък и после да си купя захар по 2лв,че ще взема някакви помощи!Помощи се дават за нужда а не да се търсят някакви девиденти/било то и от държавата/!Ако държавата иска да помогне на сектора пчеларство,да помага на всички,иначе ми прилича на някаква куца далавера!

Потребител
    Регистриран
    02.06.2016
    Ей сега е момента прекупвачите да смъкнат цената на 2,00 лв. за килограм мед. Всеки който иска "Държавата" да му помогне ще не ще ще продава, за да доказва доходи от еди колко си лева на пчелно семейство. По този начин ще ни изнудват да продаваме на ниска цена. Някой от вас ще кажат продавай на буркани има пазар, да има но пазарът е ограничен. 4-5000 пчелари ако продадем по 100 броя е фантасктика.
    Защо прекупвачи преработватели на мед са присъствали? за да си намажат филията, а на нас ските. След като пряко не ги засяга субсидията не би трябвало да имат думата.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Давай казвай какво имаш предвид. Никой не се отказва от написаното през последните дни. Сега трябва да извадим каймака и да се да де като становище утре.
    M_pchelari го каза точно .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •