Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Т..... Дали да сме единни и да “държим“ за по-добра цена или пак да сме единни и да предложим количества(които количества БИ трябвало да доведат по-добрата цена)......... Всеки си преценява.
    в тази връзка миналата седмица имаше събиране на пчеларите от цялата община нещо което се случва сигурно за първи път от '90 години насам и където ми е единия пчелин. Хубавото е че поне 90 % от колегите уважиха поканата, а единствената тема бе изкупната цена. След дебат на места малко по-разгорещен накрая всички се обединиха около мнението че никой пчелар на територията на общината няма да продава мед под 5-5.20 лв. Разбира се остава да се види дали ще се удържи на дадената дума. Дори кмета на Община обеща да предостави помещение и охрана ако се налага да се събере меда на едно място както и пълната си подкрепа....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Потребител
    Регистриран
    27.12.2013
    Пчеларски район
    Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Дори кмета на Община обеща да предостави помещение и охрана ако се налага да се събере меда на едно място както и пълната си подкрепа....
    Адмирации за този кмет.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Вчера проверих 2те най калпави майки, поддържат 4 рамки с пило. Значи има хубав принос.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •