Имам проблем с част от снимките, които не искат да се отворят. Виждам кламер след него пише прикачен файл и това е, не се отваря. Къде може да е проблема.
Имам проблем с част от снимките, които не искат да се отворят. Виждам кламер след него пише прикачен файл и това е, не се отваря. Къде може да е проблема.
Има проблем с мейл известяването за темите които следя. Мейли не се получават.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Дълго време форума не можеше да праща мейли. Проблемът дойде след един ъпдейт на Microsoft, и си блъскахме главата с него не се знае вече колко безсънни нощи подред. Днес след обяд най-после успяхме да се "преборим" с проблема, и към момента би трябвало всичко вече да е наред. С молба да провериш и да ми потвърдиш дали всичко вече работи (изпращането на мейли от форума).
Възложил съм го на секретарката ми - Радостина Атанасова. Можете да се свържете с нея в работно време на телефон 066 817 403. Обявите се проверяват поне по 3 пъти на ден - сутрин, по обяд и в края на работното време. Ако дадена обява не е потвърдена, значи в нея има нещо нередно. Обадете се по телефона и си изяснете какъв е вашият проблем.
Някои постове ми изчезват и не знам защо? В тях няма нищо с което да обиждам колега, да споря с админ. или мод., някакви нападки или каквото и да е било там което да противоречи на правилата. Но както и да е. Може дори и да не ми отговаряте.
Г-н Матеев,искам да попитам за обявите във видео чата.Безплатни ли са там?
И обяви за бартер заплащат ли се?
Благодаря ви предварително.
Как мога да се върна към мобилна версия, без да искам натиснах " пълна версия " . Прегледах всички настройки, но не видях.
Най-долу, в десния ъгъл има два бутона. Единия е за смяна езика, а другия отваря списък със стилове(теми, изглед) на форума. Долу, последен в списъка е мобилния стил.
В някои от стиловете, бутоните отиват в левия ъгъл на страницата.
Какво става с този форум? Много туткав(бавен) е днес.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))