Хареса ми най вече за приятелите.И аз сега съм като теб преди години.но не трябва човек да е егоист. Ти си преценяваш на кой да споделиш знанията си.В Елена имаме една поговорка,,Направи добро да изядеш дърво,,
Хареса ми най вече за приятелите.И аз сега съм като теб преди години.но не трябва човек да е егоист. Ти си преценяваш на кой да споделиш знанията си.В Елена имаме една поговорка,,Направи добро да изядеш дърво,,
Да харесам ли.....да НЕ харесам ли..... Само ще кажа, че на мен пък АБСОЛЮТНО никой, нищо не ми е казвал и показвал освен момчето дето ми даде първите отводки, ми показа майката, търтея, пчелата, пилото.......И СИ ЗАМИНА. Е вече има интернет, клипове, информация...... Ама и аз не харесвам.....както каза Друмев- егоизма......
Валка ти бидон купи ли си вече![]()
Имам предложение..Към долните бутони да се добави и въпросителна. Защото чета и препрочитам, някои постове по три пъти. И не мога да разбера за какво иде реч? Въпреки, че нямат правописни грешки.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Да не забравиш ако се срещнем някъде да черпиш.
http://prikachi.com/images/639/8870639f.jpg ето ти решение на проблема![]()
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))