Цитат Първоначално публикувано от kando
Значи гледах репортажите от изложението в Плевен и искам само да споделя, че много лошо впечатление правят накои колеги. Такива откровенни тъпанарщини, че в БГ нямало проблема на "празния кошер", а имало проблема на "празната глава на пчеларя" не просто са показател за интелектуалното ниво на някои колеги, но и за неразбирането им относно нито мащабноста на проблема, нито какъв автогол вкарват изобщо на цялата колегия .... и това по национална медия.

Умолявам поне тука участващите пчелари, да не бъдат чак толкова самоуверени и да раздават надменни генерализации, и оценки за компетентноста, и знанията на пострадали от "изчезването" колеги. Вече на няколко случая попадам, където разни вживели се герои, се бият в гърдите сочейки наказателно с пръст другите, а само след няколко месеца леят сълзи и бършат сополи с ръкави.

п.п. проблем с невиждани мащаби, засегнал половината свят, ма само в България видиш ли пчеларите са си били виновни - бах тез пчелари, ще рече човек, че тука сефте виждаме пчели. Говори се за някаква цифра от близо 50 000 изчезнали семейства - това, като знам, че е само по официални данни, няма да се учудя цифрата да е двойна.
БРАВО ,+ и от мен .Къде го гледахте да го видя и аз