Tarty , това 800 000 не го вярвам .
Къде го чете ?
Регистрираните семейства в БАБХ наистина са повече, НО за да кандидатстваш за деминимис трябва да си регистриран земеделски стопанин. Част от регистрираните семейства не са собственост на регистрирани земеделски стопани. Това е абсолютно законно. Логиката на държавата е, че подпомага тези които заплащат данъци за дейността и за това искат регистрация и като зем.стопанин.
Точно така е регистрацията в БАБХ не означава че си земеделски стопанин а че си редовен пред ветеринарите по ЗВД.
Брюксел ще спре финансирането, ако Грудев изпълни измислената от него схема, според която иска да подпомага пчелни кошери с парите за опазване на почвите и водите. Схемата не е съобразена с мнението на експертите и самите земеделски производители, от нея няма да има агроекологичен ефект, а в момента, в който е обявена от МЗХ, става ясно, че ударно са регистрирани над 40 000 пчелни кошера, което е повече от регистрациите за миналите 3 години. Кошерите са регистрирани предимно на името на фирми, близки до зърнопроизводителите.
През последните седмици председателят на Асоциацията на агроекологичните земеделски производители (ААЗП) Александър Атанасов многократно алармира в медиите, че Брюксел няма да одобри финансирането за пчелите, защото очевидната му цел е източване на стотици милиони от Програмата за селските райони в посока определени браншови кръгове.
Друмев , то хора няма в Еленска община ти ..... .Прочети написаното от Рости и Гошо .
То хора няма и в Добруджа , и все пак , в моето и околните села , има по 1000 кошера и повече на село (дали има и 30% регистрирани ( мое мнение )) . 4 и 300 на 5 и 200 = 8 и 25 долу горе = няма и 2 лентички Байварол . Няма страшно , вождовете ще си вземат пая , МЗХ и БАБХ ще намажат ските на пчеларските организации и кой откъде е ... нищо ново . Аз съм регистриран ЗП , но посмъртно няма да регистрирам пчелите , като знам регистрираното какво ми струва . Лошото че има дето(си) вярват .
Този пост е редактиран от old_greyish; 04.08.2016 в 22:17. Причина: Правопис
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))