kostadinov радвам се че при вас положението е добро!При нас положението е трагично!Няма ниви със слънчоглед но радиус от 8-10 километра.Освен от рапицата не сме вадили нищо друго.По време на акацията валя и не можахме да извадим и за опитня.
kostadinov радвам се че при вас положението е добро!При нас положението е трагично!Няма ниви със слънчоглед но радиус от 8-10 километра.Освен от рапицата не сме вадили нищо друго.По време на акацията валя и не можахме да извадим и за опитня.
А бе да се похваля и аз.На 23.07 извадих малко медец,който беше букет от малкото слънчоглед който има покрай нас,бодил и люцерина.
Вярно е че този мед е най хубав!Съдя по отзивите на жената,детето,майка.Най го обичам с мекици или пържени филии.Зимно време с чай и ромче.
Задава се все по топло време,кой каквото извадил извадил. До скоро хранихме за да не умрът от глад, а сега трябва да се продължи за да не останат без пило.
Поне при мен обстановката е такава.
Ако умът ми може да си го представи, а сърцето ми да го повярва, то аз мога да го постигна!!!
-Мохамед Али
Ситуацията е доста контрастна дори в едно населено място. Вчера колега с 10-на кошера дойде да си купи една тенекия за домашни нужди.
Да има. И аз мисля, че ще напълнят по един магазин.
Действително има ливадна паша, обаче дори и при дъжд, не вярвам да напълнят кой знае колко... Дано поне се дозапасят
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))