Варненска свалка:
- Как съ казваш?
-Миии, ня,а ти кажа!
-Пудскажи с коя буква ти почва имито?
-Миии, с И?
-Имилия?
-Не, Илена!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Стар евреин е на предсмъртно легло. С пресипнал глас пита:
- Жена ми тук ли е?
- Да, скъпи.
- Децата тук ли са?
- Да, тате.
- А внуците тук ли са?
- Да, дядо!
- Тогава защо в кухнята свети?
При пчелите има мед, защото има ред!
- Дядо, на колко години си?
- На осемдесет вече, миличка.
- Наистина?! Не бих ви дала...
- Вече не ми се и иска.
Барак Обама:
- При нас средната месечна заплата е 10 000 долара. Всички сметки взети заедно излизат около 5 000 долара. Къде отиват останалите пари - нас не ни интересува.
Путин:
- При нас средната месечна заплата е 5 000 eвро. Всички сметки взети заедно излизат около 2 500. Къде отиват останалите пари - нас не ни интересува.
Росен Плевнелиев:
- При нас средната месечна заплата е 500 лева. Всички сметки взети заедно излизат около 1000 лева. От къде взимат хората останалите пари - нас не ни интересува.
СМЯХ,СМЯХ И ПАК СМЯХ ,А СЛЕД ТОВА ---БЛАЖЕНСТВО !!
Ердоган:
- Ще затворя Босфора за руски кораби!
Путин:
- Българи искате ли си Цариград?
Пътували в един самолет Обама, Путин и Бойко Борисов. По едно време самолетът, както си му е реда в един подобен виц, започнал да пада. Обаче на борда имало само един парашут (не знам защо все така не ги оборудват подобаващо тия самолети по вицовете).
Обама веднага казал, че е редно той да се спаси, защото е лидерът на най-голямата и силна държава в света и отговаря за 25,000 ядрени ракети, с които кой знае какво ще се случи, ако него вече го няма.
Путин казал, че държавата му също е могъща, а и техните военни са по-неразумни даже от американските, така че ако не се спаси той, целият свят може да пострада.
Бойко Борисов обаче им припомнил, че и в трите държави основният принцип е демокрацията, затова е редно да се определи кой да се спаси чрез гласуване. Нямало какво да кажат срещу такъв довод, така че се съгласили. И когато нашият човек спечелил вота и скочил с парашута, Обама попитал Путин:
- Добре бе, в тоя самолет бяхме само тримата, нали така?
- Е да, разбира се.
- А тогава тоя как успя да спечели с 13 гласа!?
СМЯХ,СМЯХ И ПАК СМЯХ ,А СЛЕД ТОВА ---БЛАЖЕНСТВО !!
Хей приятел, твоята жена е като градушка!
–Защо,толкова сърдита ли?
–Не,където мине очуква всичко наред!
Ако умът ми може да си го представи, а сърцето ми да го повярва, то аз мога да го постигна!!!
-Мохамед Али
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))