Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 60

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    С други думи третия празен магазин поставен над плодника е липсвал.
    Аз съм в полупланински район и имам по 3-4 магазина на кошер а вие на толкова декари слънчоглед с два магазина и след това се чешем зад врата и се чудим кой да обвиним. Това пчеларстване от твоя страна е изцяло любителско и трябва да се замислиш дали ще си продължаваш по старому или ще обмислиш методиката си на работа.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Аз съм в полупланински район и имам по 3-4 магазина на кошер а вие на толкова декари слънчоглед с два магазина и след това се чешем зад врата и се чудим кой да обвиним. Това пчеларстване от твоя страна е изцяло любителско и трябва да се замислиш дали ще си продължаваш по старому или ще обмислиш методиката си на работа.
    tarty, пчеларството при мен лично на този етап наистина е само любителско. Осъзнавам грешката си и занапред ще си науча урока. Една от причините да съм само с по 2 магазина е, че реших да ползвам малко по-скъпи кошери за сметка на качеството и 3ти магазин вече ми идваше малко в повече като цена.
    При пчелите има мед, защото има ред!

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Вчера направих преглед на роилото се семейство и на двата хванати рояка. Оказа е, че старата майка е в по-малкия от двата роя. Там имаше прясно снесени яйца върху вече изградените восъчни основи. За 3 дни и двата роя са изградили по 2 восъчни основи. Дано и на другите 2 места има майки и успеят да се оплодят.
    При пчелите има мед, защото има ред!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •