Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 272 от 677 ПърваПърва ... 172222262270271272273274282322372 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,711 до 2,720 от общо 6768
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Totevski Виж публикацията
    Така е. Аз под 10 лв/кг на дребно не продавам.

При нас под 12лв./кг. на дребно не продават.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от borifototo Виж публикацията
    При нас под 12лв./кг. на дребно не продават.
    При вас, колко е средната заплата?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    При вас, колко е средната заплата?

Има хора получават 420лв и пушат пи 3 кутии цигари/за всеки влак си има пътници/

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Такава хубава година а вие мед не може да изкарате. Днес връщах магазини а в събота трябва да вадя още 40 корпуса, почна вече да ми писва, че и помощници няма тази година. Накрая заради меда, няма да мога да направя отводки :-):-):-) втора година се каня и пак може да не успея.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Такава хубава година а вие мед не може да изкарате. Днес връщах магазини а в събота трябва да вадя още 40 корпуса, почна вече да ми писва, че и помощници няма тази година. Накрая заради меда, няма да мога да направя отводки :-):-):-) втора година се каня и пак може да не успея.
    Много си далеч иначе можеше да правим бартер мед за отводки а и ти боравиш с много сериозни бройки.Жалко.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Много си далеч иначе можеше да правим бартер мед за отводки а и ти боравиш с много сериозни бройки.Жалко.
    Че ти си на половин ден път, какво му е далечното. Проблема е времето, все не ми стига. Видим ли се, ти ще почерпиш по едно, но другото е от мен, че имам да те черпя. Такава информация даде, че сигурно ще изкарам едни 100 лв отгоре на семейство.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    ... Като цяло слънчогледа не пусна почти нищо а меда е предимно от ливадата, освободили да полдниците и са качили в магазините. Най силните ми кошери от които вадих ливадата преди да почне слънчогледа нямаха почти нищо.
    Да ти кажа и мен нещо ме навежда на тази мисъл, като гледам цвета на меда дето извадих преди слънчогледа и този сега... ми се струва, че слънчогледа не е пуснал почти нищо. На цвят са еднакви.
    При пчелите има мед, защото има ред!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Супер пчеларски ден!Към момента(16ч.) влажноста на въздуха е 56%,29*C,без вятър.Пчелите хвърчат,като на акация.Слъчоглед-няма......Видинският мед ще се вади,чак когато медовиците си произведат нови майки-около 20 август.Надеждите са за към 1/2 от миналогодишния добив.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Супер пчеларски ден!Към момента(16ч.) влажноста на въздуха е 56%,29*C,без вятър.Пчелите хвърчат,като на акация.Слъчоглед-няма......Видинският мед ще се вади,чак когато медовиците си произведат нови майки-около 20 август.Надеждите са за към 1/2 от миналогодишния добив.
    При мен няма летеж, всичко изгоря все едно е септември. Иначе времето беше супер за работа и взех та си маркирах последните 3 майки и прерових помощните да видя какво става.

Янчо на малко места в страната има мед. И аз не се оплаквам от към добиви но пък при колегите с който си помагаме да вадим меда не е така. Не са им слаби семействата но няма, е вчера помагах на колега 30 кошера, 130 кг мед ... А в момента е такъв глад, само да вдигна капака и идват като кученца! Но така или иначе сезона приключи, центрофугата е измита, кошерите са рутирани и третирани. А за средния добив на кошер ще говорим на по кафе, форума и фейса не е място за изнасяне на данни! Иначе идвай помагай така и ти няма да се мъчиш сам
    Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека

Страница 272 от 677 ПърваПърва ... 172222262270271272273274282322372 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •