Да, да. То производителите на майки въобще си нямат проблеми като всички пчелари. Кошерите им не ги натравят, климатичните условия не оказват влияние на оплождане на тяхните майки, маточниците винаги се получават в достатъчно количество и качество, партиди никога не се налага да се бракуват....НЕДОСТИГ НА МАЙКИ: Тогава още при заявката ще ви кажа, че за дадената дата няма майки, и или ще ви предложа друга дата, или въобще няма да ви приема заявката. Щом обаче съм я приел и съм ви записал във файла със заявки, то тогава можете да бъдете абсолютно сигурни, че на дадената дата ще си получите заявените майки
Какво правим - наемаме на работа роботи, които не правят грешки, не се напиват и не се разболяват. Правим свръхпроизводство, което винаги да надхвъля многократно търсенето във всеки момент. Подкупваме синоптиците за слънчево време над оплодния пункт.
Или почваме да продаваме непронесли, сакати,дефектни, току-що излюпени, не излюпени и виртуални майки.
Понякога канселиране на поръчката или преместване за по-късна дата е най-доброто решение и за двете страни.

Цитат
То книга не знам, ама че цяла зима ще ги бистрим тези проблеми във форума - това е 100% сигурно.