Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
Няма раздел за алтернативно пчеларство. Може би трябва да се направи отделен раздел, където да има теми за примерно "японската тръвна", "плетена тръвна в България", "Живот на пчелите в хралупа", или за теми като "не ползвам лекарства против акар, как го правя", "не ползвам восъчни основи, как го правя", "Защо си преправих стандартният 10 рамков многокорпусен кошер на 8 рамков ", "8 рамков кощер ДБ, защо е по-добър от 10 и 12 рамковите ДБ" и т.н.

В тези теми всеки ще опише какво как го прави, но без да се сравнява и конфронтира със стандартните кошери и учебници.

Сега алтернативните методи се смесват с традиционните, което създава един хаос, противоречия, обиди и т.н.

В нестандартните методи има много интересни неща, и качествена информация, даже и за любителите на стандартните кошери.
Изцяло подкрепям идеята и съм съгласен да се създаде раздел АЛТЕРНАТИВНО ПЧЕЛАРСТВО, в който да се прехвърлят десетките разпиляни теми, които и сега ги има във форума. Проблемът е, че това ще ми отнеме няколко часа труд, така че засега ще го отложа това с няколко дена. При мене тези дни е лудница, и не мога да поема ангажимент за каквото и да било, ако ще ми отнеме повече от 10 минути време.