Бат Петьо, тук малко поизмести фокуса! И както се казва- пусна въдицата. Аз обаче се хванах- благодаря! Като противороева мярка разбрах как работи. Но като противоакарна на схванах?
Бат Петьо, тук малко поизмести фокуса! И както се казва- пусна въдицата. Аз обаче се хванах- благодаря! Като противороева мярка разбрах как работи. Но като противоакарна на схванах?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Бат Тянко , никаква въдица не съм пускал . Това е зазЕмяването , за което се писа в темата .
Е няма. Казва се, че това решение било резултат от дългогодишен труд?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Това в клипа ми се вижда ала-бала. Това ръждиво 40 см. колче забито в сухата земя не може нищо да отведе, все едно че го няма. За алуминиевата пудра в боята също е много спорен въпроса, но това е без значение щото няма земно.
Аз по професия съм електроинженер.Като знам когато дойдат да ми мерят гръмоотводите и заземленияна какво поливане става с вода и хвърляне на сол кадето са коловете за да влезем в нормите. Това което показаха с телчицата и колчето ,за мене е пълна глупост на някого.Но след като така е решил човекът няма да му убиваме мераците.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))