Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 692

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Бат Петьо, тук малко поизмести фокуса! И както се казва- пусна въдицата. Аз обаче се хванах- благодаря! Като противороева мярка разбрах как работи. Но като противоакарна на схванах?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Бат Тянко , никаква въдица не съм пускал . Това е зазЕмяването , за което се писа в темата .

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Е няма. Казва се, че това решение било резултат от дългогодишен труд?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Това в клипа ми се вижда ала-бала. Това ръждиво 40 см. колче забито в сухата земя не може нищо да отведе, все едно че го няма. За алуминиевата пудра в боята също е много спорен въпроса, но това е без значение щото няма земно.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Това в клипа ми се вижда ала-бала. Това ръждиво 40 см. колче забито в сухата земя не може нищо да отведе, все едно че го няма. За алуминиевата пудра в боята също много спорен въпроса, но това е без значение щото няма земно.
    Отдолу под земята може да има бетон не се знае не се вижда де, но така погледнато наистина няма земно реално.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Казах , че не съм фен на това .

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Това в клипа ми се вижда ала-бала. Това ръждиво 40 см. колче забито в сухата земя не може нищо да отведе, все едно че го няма. За алуминиевата пудра в боята също е много спорен въпроса, но това е без значение щото няма земно.
    Спомни си старите коли.Какво им висеше отзад-определено не влачиха зазимителни колове...

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Спомни си старите коли.Какво им висеше отзад-определено не влачиха зазимителни колове...
    Ха-ха влачиха по един антистатик, а по-големите отворковци по два, ама що ги влачиха и те не знаеха. Бая земни съм правил-това в клипа е нищо.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Ха-ха влачиха по един антистатик, а по-големите отворковци по два, ама що ги влачиха и те не знаеха. Бая земни съм правил-това в клипа е нищо.
    Аз пък изобщо не им вдявам на омовете,но си спомням,че заради натрупаното стат.ел. по колата е възможна искра и взривяване на резервоара при зареждане на автомобила.....

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Аз по професия съм електроинженер.Като знам когато дойдат да ми мерят гръмоотводите и заземленияна какво поливане става с вода и хвърляне на сол кадето са коловете за да влезем в нормите. Това което показаха с телчицата и колчето ,за мене е пълна глупост на някого.Но след като така е решил човекът няма да му убиваме мераците.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •