Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
БАН-овете не са първопричина, а следствие ...... Те са един опит обществото (форума) да се самопочисти от акара, вирусите и гнилцовите заболявания. По принцип те са много упорити. Биеш ги, трепеш ги, но те пак възкръсват от пепелта ......

Ако всички хора по света бяха съвестни и честни, нямаше да има нужда от армия, полиция и съдебна система. Да, ама не ....... Някакъв малък процент от хора (по-малко от 1 на 1000) с тяхната изкривена психика, мисли и действия нанасят ОГРОМНИ ЩЕТИ НА ОБЩЕСТВОТО. И за да може обществото да се бори с тях, заделя многомилиардни бюджети за армия, полиция, съдии, прокурори, затвори и т.н.

ПС: Нищо лично - просто теория на вероятностите, според която повечето случайни процеси задължително имат нормално (Гаусово) разпределение. На Български език - на всеки един роден гений, който се явява двигател на прогреса, се пада по един ЗЪЛ ГЕНИЙ, който връща прогреса десетки години назад. Тоест злите гении винаги ще ги има, и винаги ще трябва да се води някаква адекватна борба с тях.
Също нищо лично– Значи....и, разбирам нещата в твоя пост така: Ти,добрият роден гений като двигател на прогреса виждаш в моя милост ЗЪЛ ГЕНИЙ който връща пчеларския прогрес с десетки години? Ами тук ДОБРИЯ ГЕНИЙ греши, т.е. логиката му изневерява.Аз не съм злия гений,аз съм едно средно статистическо пчеларче от армията на пчеларите. Гениите са около теб/ добри и зли/.Дали във форума или в обкръжението ти? Уважавам те ,че си много упорит,умен,че имаш познания в много области.Но не те уважавам че си много ,ама много злопаметен.
П.С. Дано да не се наложи да ми сричаш поста като първолаче.Че то..оо,преди много те озорвах с моя правопис.А представям си как си четял постовете на тези без точка,главна,едно изречение,без препинателни.Дано да успееш,че голям дерт ми е.