Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 14 от 61 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 131 до 140 от общо 604
    Почетен Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от syzi
    Станко,приятелю,ти си най-дипломатичния човек,когото познавам!Поздравявам те!
    Силата присъства там, където работи мисълта.

Потребител
    Регистриран
    14.04.2011
    Пчеларски район
    с.Вълчитрън, общ. Порд
    Човек ти направо ме изумяваш. Като говориш за правилата е редно да ми посочиш пример къде и с какво ги наруших. И къде в тях пише че нямаш право да си променяш мнението или ако го направиш, трябва да спазваш някакъв срок? Ето видно е че и ти си си променил горното мнение, защо аз да не мога? Същото си го написал сутринта в 8,40, а редактирал вечерта в 17,40. Колко пъти по 5 , а после по 60 минути са това? Това ми е въпроса.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Не се изумявай! Ако не ти изнася - там, при чирпанския тигър ще си в твои води!

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Пчеларски район
    Ябълково, обл. Хасково
    Boro, нали каза в предния пост, че ти е последен?

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Абе колеги, кво сте го захапали Боро?!? Що не си храните пчелите ами се занимавате с човека? И колега Ханегем не е тигър, а тигрица ако не знаеш!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ivandespotov
    Абе колеги, кво сте го захапали Боро?!? Що не си храните пчелите ами се занимавате с човека? И колега Ханегем не е тигър, а тигрица ако не знаеш!!!
    Деспотов, остави че ако и Зарко се намеси....ще стане Апокалипсис!

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem
    Цитат Първоначално публикувано от ivandespotov
    Деспотов, остави че ако и Зарко се намеси....ще стане Апокалипсис!
    Колега, аз смятам, че форума съвсем не е място за дялкане на стари трески! Ако има такива? Успех на всички и бъдете преди всичко човеци!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Boro като те гледам не си чак толкова неграмотен, че за една запетая, някой да ръгне да ти прави забележка .... еле па модератор да те наказва.

Знаеш много добре за какво се прави това - пише някой коментар, който ти оспорваш успешно и онз земе, та се върне да го "редактира", и твоето мнение остава едно свободно реещо се в пространството изказване, без никакъв контекст и връзка. Като се злоупотреби така два-три пъти (макар, че дори един път е достатъчно) и цялата тема отива по дяволите.

п.п. виж за рейтингите и на мен не ми се нравят, ма па какво толкова в крайна сметка - рейтинг пчелар не прави.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Деспотов е прав,колеги.Нека да запазим добрия тон!Това е мястото,където всеки може да изкаже мнението си и да се аргументира за това.Всеки преценява през собствената си призма,но няма защо да обиждате.Съгласна съм,че правилата са ,за да се спазват,но могат и да се променят.

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    Съединението прави силата!!! Та в този ред на мисли си се чудех ,не е ли възможно да се обединим в някакъв Пчеларски съюз ,на хората от форума и не само

Страница 14 от 61 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •